To je to što me zanima!

'Ovo je Bilićev rad, a kad Luka bude pravi lako ćemo dobivati'

Tek počinjem raditi, ovo je sve rad bivšeg stožera. Hvala im, ostvarili smo rezultat. A kad Modrić bude pravi, ovo ćemo lakoćom dobivati, rekao je Štimac nakon utakmice
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija uzela je bod u Bruxellesu, a izbornik Igor Štimac bio je prezadovoljan. Belgijski gol pao je u nadoknadi 1. poluvremena, ali nije se htio 'vaditi' na to.

- To je šteta, ali golovi padaju i u prvim i u posljednjim sekundama - rekao je Štimac za kamere HTV-a pa nastavio:

- Veseli me angažman koji je bio drukčiji nego ranije, a takav će od sada biti stalno. Imamo velik potencijal, a možemo i puno bolje. S vremenom će biti bolje. Nekoliko igrača nam je načeto ozljedama, neki uopće gotovo da i nisu igrali ove sezone, a mi smo takvi parirali protivniku koji je uistinu sjajan.

U nastavku je Belgija zagospodarila terenom.

- Nisu nas pritisnuli, svjesno smo se povukli, a od igrača sam tražio više mirnoće. 

Štimac kaže kako je bilo premalo vremena za rad s reprezentacijom da bi se vidio njegov 'potpis'.

- Tek počinjem raditi, ovo je sve rad bivšeg stožera (izbornika Bilića, Asanovića, Jurčevića, Prosinečkog, Mrmića), utakmice s Makedonijom i Belgijom. Hvala im, ostvarili smo rezultat. A kad Luka Modrić bude pravi, ovo ćemo lakoćom dobivati. 

Prokomentirao je i nastup Radoševića.

- Opravdao je povjerenje, a polemike me ne interesiraju. Blistao je početnih 45 minuta, žao mi je samo što nije blokirao udarac kod gola. U Hrvatskoj ima mladosti i potencijala, treba samo imati hrabrosti gurnuti ih naprijed.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • IvanBiondić 12.09.2012.

    spasiti hajduk a u brazil i necemo mogu prodat i pola splita kad lopovi kradu

  • biberrr 12.09.2012.

    Jedini igrač o kojem je Hrvatska zaista ovisila je bio brend Davor Šuker. Luka nije igrač o kojem bi Hrvatska ovisila,ali svakako da je bitan za vezu,kao i ostali vezni igrači.

  • daljinac 12.09.2012.

    kad modrić bude pravi, kad bude narasto gdje će nam biti kraj !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare