To je to što me zanima!

Slomljena finska zvijezda: Srce našeg anđela nije počelo kucati

Emmi i Mikael Granlund trebali su biti blagoslovljeni za drugo dijete u obitelji, no njihova malena djevojčica nije prodisala kada je stigla na svijet niti je njeno srce počelo kucati
Vidi originalni članak

Našoj djevojčici, našem tek rođenom malenom anđeu, srce nije ni počelo kucati. Znamo da je negdje gore i da nas gleda kao naš anđeo čuvar. U tome smo našli nadu vjerujući da se sve događa s razlogom, podijelila je srceparajuću objavu na Instagramu Emmi Granlund, supruga finskog hokejaša Mikaela Granlunda.

Ovaj je par trebao biti blagoslovljen za drugo dijete u obitelji, no njihova malena djevojčica nije prodisala kada je stigla na svijet niti je njeno srce počelo kucati.

Koji je uzrok smrti, još se ne zna. Prije samo tri tjedna Emmi je na društvenim mrežima ponosno pokazivala svoj trudnički trbuh.

- Još ne mogu vjerovati da se u trbuhu valjuška još jedno ljudsko biće.

Mikael (28) i Emmi vjenčali su se u srpnju 2019. godine, a nekoliko mjeseci ranije hokejaš je u razmjeni Minnesotu zamijenio Nashvilleom i to su mu jedina dva NHL kluba dosad u karijeri. Godine 2010. godine bio je deveti pick drafta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marijan000 31.03.2020.

    Nemogu vjerovati, pa kakvi su to ljudi da smrt svojih najblizih objavljuju po internetu, mediju itd.

  • 31.03.2020.

    tužno, tragedija za taj mladi par, ali srećom itekako su dovoljno mladi da imaju još djece.

  • dosla.mala 30.03.2020.

    a zakaj nam servirate samo tugu i nesrecu,daj malo pozitive,nemoguce da se nigdje nista dobro ne dasava

Komentiraj...
Vidi sve komentare