To je to što me zanima!

'Ovo je čudesno, sad slavimo, a u finalu želimo Real Madrid...'

Al Ain hrvatskog trenera Zorana Mamića plasirao se u finale Svjetskog klupskog prvenstva nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv River Platea. Uspjeh je ostvaren pred domaćim navijačima
Vidi originalni članak

Nevjerojatno. Stvarno čudesna stvar, čudesan uspjeh, ovo je noć za slavlje, javio nam se iz UAE nakon plasmana u finale Svjetskog klupskog prvenstva Zoran Mamić.

Bivši trener Dinama u tjedan je dana sa svojim Al Ainom nanizao tri pobjede na Svjetskom klupskom prvenstvu. Prvo je nakon penala srušio Wellington, zatim Esperance i konačno u polufinalu slavni argentinski River Plate.

- Na presici sam poslije utakmice rekao kako nemam pojma o nogometu - nasmijao se Mamić i nastavio:

- Prije tri mjeseca su mi novinari ovdje rekli kako imamo šanse igrati s Realom u finalu, a ja sam im poručio da su ludi, pa do Reala nam trebaju tri pobjede. Eto, ljudi su bili u pravu.

Al Ain je u finale prošao nakon 5-4 na penale.

- Bio sam potpuno miran. Vjerovao sam da idemo u finale - rekao je Mamić čiju momčad sada čeka Real ili Kashima.

- Naravno da bi bilo atraktivnije da u finalu igramo s Realom. To je moja želja, voditi svoj Al Ain protiv Madriđana u subotu, ali oni moraju znati da im neće biti nimalo lako. Japanci su opasni i mogu iznenaditi, ali htio bih finale s Realom pa što bude. Ovo je najveći uspjeh u povijesti arapskog nogometa. Ponosan sam - završio je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • jure007 19.12.2018.

    Jednoga dana ovaj čovjek će naslijediti Dalića ,zaslužio je po svemu ! Bravo Mamiću

  • Iggy1 19.12.2018.

    Budući izbornik...

  • Boki8 19.12.2018.

    Mamic ce na islam prijeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare