To je to što me zanima!

Ovo je djevojka igrača Milana. Ima više tetovaža od njega

Par još uvijek nije uplovio u bračne vode, premda imaju zajedničko dijete i žive u Cassano Magnagu. Osim ljubavi prema Theu Junioru, Theo i Zoe dijele strast prema - tetovažama
Vidi originalni članak

Nogometaš Milana Theo Fernandez (25) već je tri godine u vezi s Zoe Cristofoli, modelom iz Verone, koja na Instagramu ima više od 1,2 milijuna pratitelja.

Par još uvijek nije uplovio u bračne vode, premda imaju zajedničko dijete i žive u Cassano Magnagu, gradiću udaljenom 30-ak kilometara od Milana.

Osim ljubavi prema Theu Junioru, Theo i Zoe dijele strast prema - tetovažama. Gotovo je nemoguće izbrojati sve tetovaže francuskog nogometaša, no Zoe je čak i posvećenija svojoj tattoo-strasti. Njezino tijelo u potpunosti je prekriveno tetovažama.

Što nije ni čudno obzirom da posjeduje vlastiti 'tattoo shop' u Italiji... Prema pisanju tamošnjih medija, Zoe je prvu tetovažu napravila s 15 godina, a svake godine ih ima sve više. 

BODRI BIVŠE SUIGRAČE FOTO Perišić u društvu Uefinog predsjednika na Inter - Milan NISU ZADOVOLJNI Talijani: Rebić je izgubljen na terenu. Na ljeto - doviđenja!

Na Čizmi ju smatraju jednom od najljepših žena Italije, a popularnost joj je iznimna. Zbog prirodne ljepote i zbog dodatnih radova na toj ljepoti. I zbog tetovaža...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • antijednorog 31.05.2023.

    trpati isključivo u polumraku i mraku

  • Magnolija🇭🇷 31.05.2023.

    Zbogom pameti lijeo : blago! kad ostari sve ce to biti zguzvano i ruzno za vidjeti. Uzas!

  • flajpan.M 31.05.2023.

    Previse je to ruku na srce..

Komentiraj...
Vidi sve komentare