To je to što me zanima!

'Ovo je najbolji šut koji ćete vidjeti!' Igrač Cedevite pogodio nemoguće preko cijelog terena

Cedevita je izvodila loptu ispod svog koša, Duščak je primio i - bum! Preko praktički cijelog terena poluhorogom s poda mladi Dan Duščak rascjepao je mrežicu
Vidi originalni članak

Pitate li navijače Partizana koji im je koš među najdražima, sigurno će mnogi glasovi biti za onaj Dušana Kecmana Ciboni u legendarnom finalu ABA lige u Areni. A pitate li navijače Cedevita Olimpije koji je najluđi koš koji su vidjeli otkako je taj klub stvoren fuzijom zagrebačkog i ljubljanskog kluba, definitivno nemaju boljeg kandidata od Dana Duščaka (18). 

POGLEDAJTE VIDEO: Cedevitasice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj je mladić u nedjelju imao svoj trenutak slave na utakmici ABA lige protiv Borca. Ostala je, naime, sekunda do kraja treće četvrtine, Cedevita je izvodila loptu ispod svog koša, Duščak ju je primio i - bum! Preko praktički cijelog terena poluhorogom s poda rascjepao mrežicu.

- Ovo je vjerojatno najbolji šut koji ćete vidjeti ove sezone - napisali su iz ABA lige.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Zaista, takvom tehnikom s takve udaljenosti pogađa se valjda jednom u životu. Suci su čak kratko i pregledavali snimku da se uvjere je li sve bilo regularno. 

Bilo je to na +13 i taman da ubije još to malo duha u igračima Borca za zadnju četvrtinu. Završilo je 97-88 što je bila Cedevitina četvrta pobjeda u petoj utakmici. Borac je u šest ostao na onoj jednoj senzacionalnoj u Beogradu protiv Partizana u prvom kolu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 16.11.2020.

    Zašto pišete o Slovenskom klubu? Na mom igralištu pored kuće klinci to pogađaju svaki drugi dan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare