To je to što me zanima!

Ovo je pomoćnik Hrvata kojega su uhvatili u špijunskoj misiji. Ranije se zamjerao i Mourinhu

Jurić i Orrechio već su jednom bili uhvaćeni u 'špijunskoj aferi'. Prošlog je travnja Hrvatov pomoćnik uz pomoć drona špijunirao trening Rome, a ulovio ga je pomoćnik Josea Mourinha
Vidi originalni članak

Ivana Jurića (48) čeka velika utakmica protiv Rome (ponedjeljak, 18.30 sati) u borbi za pozicije koje vode u europska natjecanja u talijanskom prvenstvu. 

Hrvatski strateg tako je uoči utakmice pomoćnika Michelea Orrechia poslao na posebni zadatak. Orrechi se 'zamaskirao' i sjeo na klupicu između stabala u blizini. Tamo se nadao uloviti ključne informacije na treningu kojeg je vodio Daniele De Rossi, koji je nedavno naslijedio Josea Mourinha na klupi.

Ipak, Jurićev plan nije uspješno izveden. Uhvatili su ga redari koji su bili u ophodnji oko terena Rome i udaljili ga s terena. Igrači Rome i De Rossi uopće nisu bili svjesni kako ih Orecchio prati sa sigurne udaljenosti dok ih o tome nisu obavijestili redari.

Juriću i pomoćniku nije prvi put...

Podsjetimo, Jurić i Orrechio već su jednom bili uhvaćeni u 'špijunskoj aferi'. Prošlog je travnja Hrvatov pomoćnik uz pomoć drona špijunirao trening Rome, a Mourinhov pomoćnik Nuno Santos i ulovio, pa kasnije čak i otkazao trening.

Torino je 10. na ljestvici s 36 bodova, dok je Roma šesta s 41 bodom i trenutačno drži mjesto koje vodi u Konferencijsku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 26.02.2024.

    Ivane vrime je

  • fui24h 26.02.2024.

    Da li špijunira i svlačionice?

  • hahahah 26.02.2024.

    Vrime je

Komentiraj...
Vidi sve komentare