To je to što me zanima!

Ovo je pravi ''team-building'': Igrači Schalkea bili u rudniku

Odlično je što smo ovo doživjeli! Sada smo mogli vidjeti koliko se naši navijači moraju znojiti za svaki euro, rekao je Huntelaar nakon što je bio ispod zemlje 2 sata
Vidi originalni članak

Zanimljiv team-building odradili su nogometaši njemačkog bundesligaša Schalkea. Momčad iz Gelsenkirchena, grada poznatog po rudarstvu, nosi nadimak rudari, a sad su igrači imali priliku iz prve ruke vidjeti kako je to biti rudar. Onaj pravi!

Cijela momčad posjetila je lokalni rudnik Victorija Augusta, nazvan po pruskoj carici, a Raul, Huntelaar i ostatak društva spustili su se na najnižu razinu rudnika, 1078 metara ispod površine zemlje! Dva su sata bili u "nemogućim" uvjetima – okruženi prašinom, smradom, bukom te na temperaturi višoj od 30 Celzijevih stupnjeva. Kad su ponovno ugledali svjetlo dana, bili su puni dojmova.

- Odlično je što smo ovo doživjeli! Sada smo mogli vidjeti koliko se naši navijači moraju znojiti za svaki euro – istaknuo je Huntelaar i u naletu emocija ustvrdio:

- Dobili smo dodatnu motivaciju! Želimo se boriti za naslov prvaka zbog ovih ljudi. Samo tri boda zaostajemo za Bayernom. Imamo šanse napasti titulu!

Trener Huub Stevens, vjerojatno zbog praznovjerja, nije želio od rudara, navijača Schalkea, primiti repliku salatare, tradicionalnog trofeja koji se dodjeljuje prvaku.

- Ne, ne i ne! Jednostavno ga ne želim uzeti – rekao je Stevens, a prenosi portal Bild.de.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • daca djulovac 17.01.2012.

    Svi ste se smijali SJ.KOREJE kad je poslije svjetskog ispadanja svoje grace poslali u rudnike u cetvrtak ce i Real svoje poslat ali u onaj naj dublji bez lifta

Komentiraj...
Vidi sve komentare