To je to što me zanima!

Pogledajte paniku kad je Brady shvatio da su mu maznuli dres

Stavio sam ga u torbu i kad sam se vratio, više ga nije bilo. Ako ga netko vidi na eBayu, neka mi javi, rekao je Tom Brady. I dok on traži dres, pogledajte trenutak u kojem je saznao da je ostao bez njega
Vidi originalni članak

Ma, bio je ovdje i sad ga više nema. Ako netko vidi dres na eBayu, neka mi javi, rekao je Tom Brady nakon što je s New England Patriotsima osvojio peti naslov. 

Patriotsi su na krilima Bradyja i američkog trenera hrvatskih korijena Billa Belichicka pobijedili Atlanta Falconse nakon što su gubili 21-0 i 28-3.

To nitko nikad nije usprio preokrenuti u Super Bowlu.

Dok je Brady nakon utakmice slavio, netko je iskoristio trenutak i kući ponio suvenir koji bi na crnom tržištu mogao doseći cijenu od nekoliko milijuna dolara.

- Stvarno ne znam gdje mi je dres. Stavio sam ga u torbu i kad sam se vratio, više ga nije bilo. To je baš gadno jer dres ima posebno značenje za mene - ponovio je Brady na konferenciji za novinare nakon spektakularne utakmice. 

I dok Brady traži dres, evo i trenutka u kojem je saznao da je ostao bez njega.

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SKY1 06.02.2017.

    Bezvezan sport.

  • cagalj19 06.02.2017.

    Jučer sam po prvi put gledao taj američki nogomet i zaljubio sam se u taj sport, gledao sam čak danas i reprizu tekme i malo surfao internetom da se još bolje upoznam s tim sportom. Stvarno uzbudljiva utakmica, a odlični i su mi i komentatori sport kluba. Jedva čekam novu sezonu. Navijao sam za patriotse, sad ne znam jel to ljubav na prvi pogled prema tom klubu ili ću možda naći nove miljenike ili franšizu kako vele komentatori u novoj sezoni koja počinje tek u devetom mjesecu koliko sam čuo, a ja se zakačio za ovaj sport tek na zadnjoj utakmici sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare