To je to što me zanima!

'Ovo je veličanstvena pobjeda, moji su igrači heroji! Rapid? Ma, šanse su nam minimalne...'

Možemo reći da su ova tri boda fantastičan rezultat. Hendija je na golu bio vrhunski, ali ne bih samo njega izdvajao, već cijelu ekipu, kazao je trener Lokomotive Goran Tomić nakon pobjede nad Rijekom
Vidi originalni članak

Veličanstvena pobjeda, jedna od najvažnijih otkako sam ja trener. U ovakvom stanju, s toliko igrača kojih nema protiv jake Rijeke... Ma mogu samo čestitati igračima, oni su bili heroji, prezadovoljan je prvom pobjedom u novoj sezoni bio Lokomotivin trener Goran Tomić protiv osvajača Kupa (1-0).

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Lokomotive u Gradskom vrtu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako i ne bi nakon potopa u Maksimiru u prvom kolu (0-6). Ni protiv Riječana šanse nisu bile na strani aktualnih doprvaka, ali golom Dine Halilovića iz 53. minute Zagrepčani su malo došli k sebi nakon svih događanja posljednjih tjedana, u prvom redu odlaska ključnih igrača.

LOKOMOTIVA - RIJEKA 1-0 Oslabljena Lokomotiva srušila Rijeku! Halilović zabio iz jedine prilike, pomogao im i Čolak...

- Možemo reći da su ova tri boda fantastičan rezultat. Hendija je na golu bio vrhunski, ali ne bih samo njega izdvajao, već cijelu ekipu.

Kojoj se ozlijedio i Đira.

- Ne samo on, već i Osmanković. Ali kažu da nesreća nikad ne dolazi sama. Svakako nam je ovo jedan poticaj sa psihološke strane. Rapid? Minimalne su nam šanse za prolazak - završio je Tomić.

Simon Rožman, Rijekin trener:

- Jedini njihov udarac je bio gol. Ne snalazimo se kako bismo trebali, nema nikakve energije na terenu. Žao mi je zbog bodova, ali sam sadržaj nije bio na nekoj visokoj razini - komentirao je Rožman.

- Imali smo još i puno prilika, izbijali su nam loptu s crte. Nismo zadovoljni. Ovdje je uvijek teško igrati, ne znam zašto, ali tako je. Treba se dignuti, biti bolji u duelu, imati bolju kombinatoriku, snalaziti se u prostoru i biti efikasniji u završnici. Nema sada žaljenja, treba se dignuti i iduću utakmicu protiv Istre odigrati bolje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • davidovic2 22.08.2020.

    Da mi je ovaj trener koji ovako razmislja otisao bi iz nogometa i radio nesto drugo,bore se cijele godine za igranje u europi i sad se boje nekog smijesnog rapida pa kad su austrijanci igrali nogomet?!

  • MateCro 22.08.2020.

    Rusite rapida.

  • ToniMontana 22.08.2020.

    Odvratno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare