To je to što me zanima!

'Ovo mi je posljednja sezona u Njemačkoj, onda želim u SAD'

Ovo je najvjerojatnije moja posljednja sezona u Bundesligi. Ako mi tijelo dopusti, htio bih nastaviti još godinu dana u SAD-u ili Dubaiju, rekao je Ivica Olić za Bild
Vidi originalni članak

Nakon šest godina Ivica Olić odlučio je otići iz Njemačke. Odradit će još jednu 'pravu' sezonu da bude spreman za Svjetsko prvenstvo, a onda zadnju u karijeri, ali za svoj gušt i "deblji" bankovni račun.

- Ovo je najvjerojatnije moja posljednja sezona u Bundesligi. Ako mi tijelo dopusti, htio bih nastaviti još godinu dana u SAD-u ili Dubaiju - rekao je hrvatski reprezentativac za Bild.

S obzirom na te riječi, nažalost, neće ga vidjeti ljubitelji HNL-a.

Ima 33 godine, a od 2007. je u Njemačkoj. Igrao je za Herthu, HSV, Bayern i sada Wolfsburg. Trenirati je počeo u Marsoniji, a za Hrvatsku je odigrao 83 utakmice i pritom zabio 16 golova.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Yelow MILF 31.07.2013.

    bilo kuda samo ne u HNL , dobra odluka

  • 30.07.2013.

    svi bi nogometasi trebali igrati za normalnu placu pa bi igrali i do kada ljudi normalni rade,imam 30 godina i deset radnog staza.nesto sam radio na bausteli i nesto druge poslove i jos imam snage nakon radnog vremena biku rogove iscupati a igraci idu u mirovinu s 30 i kusur godina kazu da ih tijelo ne sluz.pusim 2 do 2 i pol kutije dnevno i jos uvijek mogu istrcati sto i 99 posto igraca a on je kao za mirovinu.

  • lukica23_1 30.07.2013.

    ola car!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare