To je to što me zanima!

'Ovo nam je bila lekcija, ali nije loše da je sad do ovog došlo...'

Mađari su otvorili s 11-3, poluvrijeme 21-12 i nastavak je samo bio šansa Zagrebu da uspostavi ravnotežu. što i jest, ali nije najrealniji pokazatelj. Odmoglo je sigurno, ali nije alibi neigranje Božovića i Šipića jer je i Szeged bio bez Stepančića
Vidi originalni članak

Sezona je tu, završnica SEHA lige u Zadru sljedeći je vikend, a Zagreb još ne izgleda dobro. U najjačoj provjeri dosad izgubio je i s najvećom razlikom, a ono što je loše, Pick Szeged mogao je, da je htio i da je bilo važno, dobiti i više od 36-26.

POGLEDAJTE VIDEO: PPD Zagreb predstavlja novog trenera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mađari su otvorili s 11-3, poluvrijeme 21-12 i nastavak je samo bio šansa Zagrebu da uspostavi ravnotežu. što i jest, ali nije najrealniji pokazatelj. Odmoglo je sigurno, ali nije alibi neigranje Božovića i Šipića jer je i Szeged bio bez Stepančića.

FINAL FOUR Došlo je vrijeme i za rukomet! SEHA liga u Zadru će baciti sidro

- Mislim da nismo odigrali dobru utakmicu, pogotovo početak u koji smo ušli jako loše. U prvih 15-20 minuta su se već odvojili, a protiv ovako iskusne i kvalitetne ekipe, tako širokog rostera teško se poslije vraćati. Protiv takve ekipe više od ovoga nije išlo - kazao je Mario Vuglač, sa sedam golova (šest u nastavku) najbolji u Zagrebu.

- Idući vikend nas čeka Final 4 SEHA lige na kojem su naše ambicije jasne - idemo po pobjedu u obje utakmice koje su pred nama. Ne treba sada padati ni klonuti. Ovo nam je bila jedna dobra lekcija i možda nije loše što je sada do toga došlo.

RASPORED LP-A Pakleno otvaranje Lige prvaka za Zagreb: Duvnjak prvi u Areni

Pred Vorijem je još posla, ali vidjet ćemo što se može popraviti u sljedećih pet-šest dana do Vardara ili Nexea u polufinalu. Ovo u svakom slučaju nije bilo dobro.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 29.08.2020.

    Dobro je znsti odmah na pocetku na cemu si. I ove godine kante za napucavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare