To je to što me zanima!

Ovo su tri uvjeta Mourinha za povratak na klupu Chelseaja

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič otpustio je Mourinha 2007. godine iako mu je ovaj donio dva naslova, ali u međuvremenu je "ratna sjekira" između njih zakopana
Vidi originalni članak

Prema napisima engleskog tabloida The Mirrora, portugalski trener Real Madrida Jose Mourinho postavio je nekoliko uvjeta vezano uz svoj možebitni povratak na klupu Chelseaja...

Prvi uvjet je astronomska godišnja plaća od 12 milijuna funti, drugi je ostanak Franka Lamparda u klubu, a treći je plasman kluba u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Lampard i Mourinho imaju odličan odnos još iz dana kada je londonski klub pod Portugalčevim vodstvom harao Premierligom, a engleskom veznjaku na kraju sezone istječe ugovor.

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič otpustio je Mourinha 2007. godine iako mu je ovaj donio dva premierligaška naslova, ali u međuvremenu je "ratna sjekira" između njih navodno zakopana.

Aktualni menadžer Chelseaja Rafa Benitez će na kraju sezone, posve je izvjesno, napustiti svoju dužnost, a navijači "bluesa" u posljednje vrijeme učestalo skandiraju Mourinhovo ime.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • WOMANIZER 06.04.2013.

    bome je skroman!

  • lm2013 06.04.2013.

    Na tih astronomskih 12 milijuna funti stavi porez 50% i ispadne milijun više nego u Realu.

  • fzd 06.04.2013.

    mourinho ide tamo di ima para, da se nebi slucajno obrukao i pokazao da je samo prevodioc

Komentiraj...
Vidi sve komentare