To je to što me zanima!

Ovoga puta nije bilo tučnjave: Barcelona rutinski prošla dalje

Barcelona je golovima Munira pobijedila Espanyola 2-0 u uzvratnoj utakmici Kupa kralja. Barca je prošla s ukupnih 6-1. Leo Messi je zablistao sjajnom asistencijom
Vidi originalni članak

Barcelona je prošla u četvrtfinale Kupa kralja. Nakon 4-1 pobjede na Nou Campu, Barca je slavila i u uzvratnoj utakmici (2-0) golovima Munira.

Nije to bila tučnjava na terenu kao u prvoj utakmici, nakon koje je Luis Suarez pričekao igrače Espanyola i prijetio im u tunelu, iako su domaći igrači i u ovom susretu imali nekoliko nenogometnih nasrtaja.

Luis Enrique odmarao je Neymara, Iniestu, Busquetsa... Messi je u napadu igrao s Munirom i Aleixom Vidalom. Rakitić, Turan i Sergi Roberto držali su sredinu terena. 

Barcelona je imala 4-1 iz prve utakmice osmine finala i teško da se Espanyol mogao nadati nečemu pozitivnom. 

Barca je krenula puno bolje, a nakon nekoliko dobrih šansi Messi je briljantno izbacio Munira jedan na jedan s golmanom. Brzonogi napadač Barcelone prošao je golmana i zabio za vodstvo u 32. minuti susreta. 

Messiju je to bila prva utakmica nakon osvajanja Zlatne lopte i priznanja koje je dobio kao najbolji igrač svijeta u 2015. godini. Argentinac je bio nezadrživ za obranu Espanyola koja ga je mogla zaustaviti jedino po onoj staroj "tko leži, taj ne bježi".

Caicedo je pred kraj prvog dijela napravio baš budalast potez. Neprimjereno i nepotrebno. Pritisnuo je Ter Stegena i namjerno ga udario u glavu. Dobio je samo žuti karton. Isti je igrač u završnici bio jedan na jedan s Ter Stegenom, ali golman Barcelone sjajno mu je obranio. Ima pravde...

Ter Stegen je nastavio svoj okršaj s Caicedom. Golman Barcelone sjajno je uklizao napadaču Espanyola i odnio mu loptu u prvoj šansi domaćih u nastavku. Barcelona je bez većih problema držala kontrolu, a Munir je dvije minute prije kraja zabio svoj drugi gol na asistenciju Vidala za konačnih 2-0. 

Vjerojatno iz zaleđa, no to je rezultatski bilo potpuno nebitno.

Kup kralja:

  • Espanyol - Barcelona 0-2
  • Celta - Cadiz 2-0
  • Villarreal - Athletic 0-1
  • Las Palmas - Eibar 3-2
Idi na 24sata

Komentari 30

  • bare000 14.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AC.MILAN 14.01.2016.

    draži mi je Real iako mi nije ni Barca mrska, ali ono sinoć je smiješno. žalosno je da su više žutih dobili igrači Barcelone nego Espanyola i to Adriano i Rakitić za obične faule, čak niti grublje, a ovi su ulazili prljavo i ništa

  • zveki14 14.01.2016.

    onda napiši do kraja. i x nedosuđenih penala i x nedosuđenih crvenih kartona. poruka je da nisi nimalo stručan ni objektivan!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare