To je to što me zanima!

Ovome se divi svijet: Klopp je umalo počeo pljeskati Vardyju

GOL SEZONE Vardy je zabio sjajan gol Liverpoolu u 2-0 pobjedi Leicester Cityja. Napadač "lisica" odapeo je 90 km/h s 28 metara. Svi se dive čudesnom napadaču
Vidi originalni članak

Lijepo je biti na stadionu na kojem je Vardy zabio gol mjeseca. No nije baš lijepo kad ste trener momčadi kojoj je zabio. Malo mi je nedostajalo da počnem pljeskati, rekao je trener Liverpoola Jürgen Klopp nakon utakmice protiv Leicestera.

Leicester je pobijedio Liverpool na domaćem terenu prvi put u 15 godina. Ranierijeve "lisice" slavile su 2-0, a oba je gola zabio nevjerojatni Jamie Vardy (29), čovjek koji je do prije nekoliko godina igrao gotovo na amaterskoj razini u engleskom nogometu.

28 metara od gola, 90 km/h, 1,1 sekunda od kopačke do mreže

Prvi gol konkurira za gol sezone, ne samo mjeseca. Mahrez je poslao dugu loptu sa svoje polovice, Vardy je bio u trku te iz prve opalio pod prečku. 

Englezi su izračunali da je Vardy opalio s 28 metara, lopta je išla 90 kilometara na sat, a trebalo joj je 1,1 sekunda od Vardyjeve kopačke do gola.

Dejan Lovren bio je uz napadača Leicestera, ali odlučio je pokrivati prostor. Sve se nekako poklopilo jer je i golman Liverpoola malo izašao van. 

Vardyju je to prvi gol u Premiershipu koji je zabio izvan šesnaesterca, a ukupno ih je zabio 22. Gol koji nije mogao doći u bolje vrijeme. Probio je Leicester Liverpoolovu obranu, a Vardy je stavio točku na i velike pobjede i očuvanja prvog mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • hrvatska u srcu 03.02.2016.

    lovren bolje da čuva djecu u vrtiću

  • strmi007 03.02.2016.

    Golazo

  • 03.02.2016.

    fantastično, Leicester ruši sve pred sobom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare