To je to što me zanima!

Owuya donio Medveščaku dva boda nakon penala u Bratislavi

Sretan sam zbog pobjede, ali prije svega zbog načina na koji smo odigrali ovu utakmicu. Bili smo borbeni. Oba golmana su tijekom susreta imala odlične obrane
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka su u Bratislavi protiv Slovana pobijedili 2-1 nakon izvođenja penala. 'Medvjedi' su u Slovnaft Areni ostvarili i treću ovosezonsku pobjedu nad 'orlima' te osvojili dva boda. 

Gol za vodstvo Medveščaka zabio je Pelletier u šestoj minuti utakmice iz situacije s igračem više, a za Slovan je izjednačio Tičar iz penala u 54. minuti. Imao je isti igrač i priliku za pobjedu u posljednjoj minuti iz još jednog penala, no Owuya je obranio njegov udarac te susret odveo u produžetak. 

Nakon što nije bilo golova niti u dodatnom vremenu, pobjednika je odlučilo izvođenje penala. Owuya je obranio sva tri udarca, a za 'medvjede' je zabio Pelletier

- Sretan sam zbog pobjede, ali prije svega zbog načina na koji smo odigrali utakmicu. Bili smo borbeni. Oba golmana su tijekom susreta imala odlične obrane. S obzirom da smo u posljednjoj trećini imali dva penala, teško nam je pao produžetak. Sada imamo dvije gostujuće pobjede zaredom i moramo samo nastaviti tako - rekao je trener Medveščaka Doug Shedden, a posebno je sretan bio golman Owuya:

- Uvijek si sretan kada zaustaviš toliko penala. Naravno, bilo bi najbolje da sam zaustavio onaj prvi u posljednjoj trećini jer bismo onda zasigurno osvojili bod više. No, dao sam sve od sebe i potrudio se da na kraju ipak napustimo Bratislavu s dva boda - rekao je vratar Owuya. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • suzytomy 12.11.2014.

    Čestitke medvjedima! Čini mi se da bi Owuja mogao biti dostojna zamjena za Brusta.zig-zag

  • egzekutor 12.11.2014.

    Vama bodovi, meni lovica na kladi....sve pet......

Komentiraj...
Vidi sve komentare