To je to što me zanima!

Oxlade-Chamberlain zabio dva za povratak Arsenala na vrh...

Nakon dugog izbivanja zbog ozljede Alex Oxlade-Chamberlain zabio je prvo u 47. na asistenciju Cazorle, a onda i u 73. na dodavanje Girouda za nova tri boda 'topnika'
Vidi originalni članak

U predzadnjoj utakmici 24. kola engleskog prvenstva Arsenal je na svom Emiratesu svladao Crystal Palace 2-0 i tako ponovno izbio na vrh tablice, barem do sutra kada se još igra derbi između Manchester Cityja i Chelseaja na Etihadu. 

Nakon dugog izbivanja zbog ozljede Alex Oxlade-Chamberlain zabio je prvo u 47. na asistenciju Cazorle, a onda i u 73. minuti na dodavanje Girouda za nova tri boda momčadi koju vodi Arsene Wenger nakon iznenađujućeg remija protiv Southamptona u prošlom kolu. 

Londonske 'topnike' sada očekuje gostovanje na Anfieldu protv Liverpoola pa za četiri dana domaći susret protiv Manchester Uniteda, a za nova četiri dana domaći susret protiv 'redsa' u FA Kupu te tri dana nakon toga i susret na Emiratesu gdje u sklopu Lige prvaka dolazi Bayern München

Idi na 24sata

Komentari 45

  • laky7751 03.02.2014.

    svaka cast za chamberlaina. ajmo danas chealsea X.

  • 12344n 03.02.2014.

    može doći jedino kopačke prati

  • rudi17 02.02.2014.

    Čestitam. Navijam za sve ove klubove koji su među prva četiri. Nadam se da će ovo prvenstvo biti najzanimljivije na svijet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare