To je to što me zanima!

Ozlijedio gležanj, PSG ga čeka, ali on bezbrižno igra - odbojku

Posljednje dane godišnjeg odmora koje nije ni trebao dobiti jer ga je PSG očekivao na pripremama Neymar provodi u São Paulu gdje je otvorio prostorije svoje zaklade i igrao nogo-odbojku na pijesku
Vidi originalni članak

PSG obavještava kako Neymar nije došao na dogovoreno vrijeme i mjesto. Napravio je to bez dozvole. Klub će poduzeti odgovarajuće poteze, pojadao se PSG u ponedjeljak, nakon što su u klubu uvidjeli kako im Neymar nije došao na okupljanje povodom početka priprema.

Brazilac je i dalje u domovini nakon proslave naslova na Copa Américi, na kojoj nije igrao jer je na treningu reprezentacije pred početak turnira ozlijedio ligamente gležnja. Ipak, sudeći prema jednom videu koji kola društvenim mrežama, uopće nema problema s nogom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Umjesto u kampu pariškog kluba, Neymar je zaigrao s prijateljima nogo-odbojku. Na pijesku São Paula s prijateljima je, samo 35 dana nakon ozljede gležnja u utakmici Brazila i Katara, nekoliko puta bez problema uklizavao na loptu ozlijeđenom nogom.

Ne treba biti odviše pametan za zaključak kako se ovaj potez Neymara neće svidjeti liječnicima PSG-a, ali ni brazilske reprezentacije, a još manje navijačima tih momčadi.

ODMETNICI Štrajkom do Barce: Fabregas, Coutinho, Griezmann, Neymar

Osim što nije ispoštovao dogovor s klubom, riskirajući pritom novu ozljedu, Neymar je u Brazilu - barem službeno - boravio zbog otvorenja novih prostorija njegove zaklade u São Paulu s ocem Neymarom starijim i majkom Nadine.

U ponedjeljak će, rekao je njegov otac, biti u kampu PSG-a koji mu tek treba odrediti kaznu zbog kršenja discipline. Ako uopće i ostane njegov igrač. Jer Barcelona bi ga rado vidjela u svojoj momčadi, i Real Madrid je zagrijan... Bit će zanimljivo do kraja prijelaznog roka 31. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Istjerivacpravde 12.07.2019.

    Dosta Brazilaca završi ovako. Odigraju nekoliko dobrih sezona i onda slobodan pad zbog nesportskog života. Ali njihov život i njihov problem. Doduše i problem kluba u kojem igraju.

  • Exterminator 12.07.2019.

    Jewbre !

  • realan1234 12.07.2019.

    da sam na mjestu arapa do kraja ugovora bi sjedio na tribinama i kaznjavo bi ga za svaku sitnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare