To je to što me zanima!

Ozlijedio list noge: Petrić izvan travnjaka tri do četiri tjedna

Naš je napadač, podsjetimo, stradao u četvrtak u jednom duelu tijekom treninga nakon čega je odvezen u svlačionicu. Upitan je i za mogući nastup u reprezentaciji
Vidi originalni članak

Zbog ozljede lista lijeve noge, hrvatski nogometaš Mladen Petrić pauzirat će između tri i četiri tjedna, objavio je njegov klub HSV u petak...

Naš je napadač, podsjetimo, stradao u četvrtak u jednom duelu tijekom treninga nakon čega je odvezen u svlačionicu. Magnetska rezonanca je pokazala da je ozljeda takve težine da trener Thorsten Fink neće na njega moći računati možda i mjesec dana.

Ova informacija automatski znači da Petrić neće biti na raspolaganju izborniku hrvatske reprezentacije Slavenu Biliću za dva okršaja protiv Turske u dodatnim kvalifikacijama za Euro 2012.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hrfreewebtv 28.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare