To je to što me zanima!

Ozlijedio se na utakmici: Ivan Perišić će na operaciju ramena

Ivan Perišić je ozlijedio lijevo rame u nedjelju na utakmici njegovog Wolfsburga i Bayerna u finalu Telekom Cupa. Iz kluba su obavijestili da će morati na operaciju
Vidi originalni članak

Loša vijest za Wolfsburg, Ivan Perišić (25) u nedjelju je teško ozlijedio lijevo rame i mora na operaciju u sljedećih nekoliko dana, objavio je Wolfsburg na svojim stranicama.

Perišić je u nedjelju bio u početnoj postavi Wolfsburga na utakmici protiv Bayerna u finalu Telekom Cupa. No hrvatski je veznjak morao napustiti igru u 21. minuti zbog ozljede ramena, a nakon detaljnog pregleda liječnici 'vukova' odlučili su da mora na operaciju, no ne navodi koliko će pauzirati. Ivan je četvrti ozlijeđeni igrač Wolfsburga uz Lopesa, Ochsa i Träscha.

- Nemamo sreće s ozljedama, no imamo širok kadar koji će morati nadoknaditi izostanke. Najvažnije je da nam se svi ozlijeđeni što prije vrate - rekao je Klaus Allofs.

Težak je to udarac za Perišića koji je odličnu formu s kraja prošle sezone prebacio i na reprezentaciju te je u Brazilu bio najbolji hrvatski igrač. Sada ga čeka nova duža pauza i borba za minute te povratak u formu s kojom je otišao na Svjetsko prvenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • -Rio 29.07.2014.

    Sto se tice Rijeke i Hajduka tu ste bolji,mi pricamo o navijacima.Razlog je sto vas je do prosle godine bilo max 128 po tekmi a sad vam instant simpatizeri nicu ka gljive poslije kise.Ja sam do proslog ljeta srcem navijao za rijeku,pogotovo protiv ziline,a onda ste odjednom se prokurcili i poceli pljuvat po torcidi i hajduku i tad ste mi se zgadili.Hajduk je hajduk,trenutno kariina al ne skidamo bar nikom gace i jednog dana vratit cemo se jos jaci.Pozz od slavonca,da nebi bilo da sam tipicni blitvar,sad moram na posao.

  • neymar011 29.07.2014.

    i evo opet, usao u formu i ozljeda, decko stvarno nema srece sa ozljedama

  • zof 29.07.2014.

    Želim mu brz oporavak i da opet bude u odličnoj formi kao što je bio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare