To je to što me zanima!

Ozljeda Lea Messija rastužila navijače Bosne i Hercegovine

Messi je ozlijedio tetivu pa će propustiti najviše osam utakmica za Barcelonu, ali i prijateljske susrete reprezentacije Argentine s Ekvadorom i Bosnom i Hercegovinom
Vidi originalni članak

Barcelona je objavila da će Lionel Messi pauzirati šest do osam tjedana zbog ozljede koju je zaradio u nedjeljnoj utakmici protiv Betisa.

Messi je ozlijedio bedreni mišić pa će propustiti najviše osam utakmica za Barcelonu, ali i prijateljske susrete argentinske reprezentacije s Ekvadorom i Bosnom i Hercegovinom.

Izostanak Messija rastužit će sve BiH navijače iz Sjeverne Amerike budući da se utakmica igra u američkom gradu St. Louisu 19. studenog.

- Messi mora uzeti vremena koliko je god potrebno za oporavak. Treba nam u najboljem izdanju. Sličnu sam stvar prolazio u Arsenalu. Misliš da si zdrav, ali kad se vratiš na teren shvatiš da se nisi posve oporavio - rekao je Messijev klupski suigrač Cesc Fabregas.

Težak udarac: Barca će bez Messija biti skoro dva mjeseca!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • YO-GI-OH 15.11.2013.

    A mene nije :P

  • ManituApach 12.11.2013.

    Ko ne skace mrzi mesija hej hej hej,ko ne skace mrzi bosnu hej hej hej.

  • Neutralni 12.11.2013.

    Normalno da ih je rastužila.. Gledati njega, Zlatana, Ronalda i ostale vrhunske igrače je užitak a bar 20% gledatelja dođe radi njih a vjerovatno i više..

Komentiraj...
Vidi sve komentare