To je to što me zanima!

Ozljeda: Upitan nastup Armstronga na Giru d'Italia

Fraktura ključne kosti mogla bi ugroziti nastup 37-godišnjeg američkog biciklista Armstronga i biciklističkoj Utrci kroz Italiju (Giro d'Italia)
Vidi originalni članak

Podsjetimo, sedmerostruki pobjednik Tour de Franca pao je danas (ponedjeljak) u prvoj etapi biciklističke utrke Castille i Leona u Španjolskoj, a pad je, kasnije se pokazalo, uzrokovao frakturu ključne kosti. Iz njegove momčadi Astane objavili su da bi Armstrong mogao biti podvrgnut operaciji.
- Arstrong će se sada vratiti kući u Sjedinjene države gdje će donijeti odluku o operaciji, stoji u priopćenju kazahstanske momčadi. Jako sam razočaran, pogotovo zbog Gira. Ovo mi se nikad nije dogodilo u 17 godina profesionalnog bavljenja biciklizmom. Ali to je biciklizam. Sada mi je najvažnije vratiti se kući i započeti s rehabilitacijom – rekao je Armstrong, a na pitanje ugrožava li ozljeda njegov nastup na utrci Giro d'Italia, kratko je komentirao:
- Jako sam razočaran, pogotovo zbog Gira. Sada se osjećam jadno, ali nadam se da ću kroz tjedan dana moći reći nešto više o tome.
Utrka Giro d'Italia započinje 9. svibnja u Veneciji, a Armstrong na njoj nikada nije nastupio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare