To je to što me zanima!

P. Cannavaro traži nadoknadu štete zbog narušavanja ugleda

Paolo Cannavaro traži nadoknadu štete od Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) i Talijanskog olimpijskog odbora zbog suspenzije koja mu je izrečena, pa poništena
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni savez u prosincu je oduzeo Napoliju dva boda zbog navodne umiješanosti u kladioničarsku afere Scommessopoli. Paolo Cannavaro i njegov suigrač Gianluca Grava bili su, pak, suspendirani na šest mjeseci zbog propuštanja izvještavanja nadležnih tijela oko pokušaja namještanja. 

Sporna je bila utakmica Serije A između Sampdorije i Napolija igrana 16. svibnja 2010. godine koju je sastav iz Genove dobio s 1-0. Bivši rezervni vratar Napolija Matteo Gianello je tražio Cannavara i Gravu da sudjeluju u namještanju, što su ovi odbili, ali nisu prijavili nemoralnu ponudu.

Sredinom siječnja Žalbeni je sud FIGC-a usvojio žalbu Napolija, vratio mu dva boda, a Cannavaru i Gravi poništio suspenzije. Cannavarovi odvjetnici, međutim, tvrde da je Paolu narušen ugled i sada od FIGC-a i CONI-a traže financijsku nadoknadu štete.

Mlađi brat proslavljenog talijanskog reprezentativca Fabija Cannavara karijeru je počeo u Napoliju u čije se redove, nakon epizoda u Parmi i Veroni, vratio 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • em_lip_em_pametan 09.03.2013.

    dobili su rigoroznu kaznu, valjda za primjer drugima. Sve se namjesta, pai sa Ligom Prvaka.

  • Meshuggah77 09.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • joojooj 09.03.2013.

    a slika od fabia cannavara?? ili su toliko slicni??

Komentiraj...
Vidi sve komentare