To je to što me zanima!

Pa dokle? Hajdukov promašaj opet napustio klub bez minute

Uzeo ga je peruanski prvoligaš Sport Boys koji je čak i nadmašio Hajduk. Bulosa se riješio za mjesec dana! Pogađate, također bez odigrane minute. Pa ako se nakon ovog nađe novi poslodavac...
Vidi originalni članak

Riječ je o napadaču koji je drukčijeg profila i karakteristika u odnosu na ono što imamo u kadru. Gledali smo na to da bude u okviru naših financijskih mogućnosti, a da dobijemo igrača koji će biti jedna opcija više u ofenzivnom dijelu momčadi. Nadam se da će svoju prigodu iskoristiti na najbolji mogući način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznato? Tako je prije više od pola godine govorio Saša Bjelanović, sada bivši sportski direktor Hajduka, o Ivanu Bulosu, Peruancu hrvatskih korijena koji je za manje od tri mjeseca kasnije otišao s Poljuda bez odigrane minute.

"Plafon" mu je bilo sjedenje na klupi u utakmici protiv Varaždina, a u Splitu više nisu mogli ni željeli čekati da se oporavi i spremi zaigrati nogomet - ono za što je i stigao.

Međutim, takva "preporuka" Bulosu nije bila problem u pronalasku novog kluba. Uzeo ga je peruanski prvoligaš Sport Boys koji je čak i nadmašio Hajduk. Bulosa se riješio za mjesec dana! Pogađate, također bez odigrane minute.

Razlog? Korona virus kao prvi, a kao drugi, nećete vjerovati, ozljeda. Nekadašnji reprezentativac Perua (da, i to je bio) teže je ozlijedio koljeno i čeka ga još jedna poduža stanka i operacija' koju bi trebao obaviti u Miamiju, no s obzirom na cijelu situaciju u svijetu, veliko je pitanje kada će to biti izvedivo.

PERUANAC NAPUSTIO HAJDUK Bolji na društvenim mrežama nego u igri: Bulos više nije 'bili'

Pa ako se nakon ovog za njega nađe novi poslodavac, onda stvarno za svakog ima nade...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NindžaPijace 26.03.2020.

    Bilo je unaprijed rečeno da je igrač pod ozljedama i da su ga potpisali na 6mj+1g jer je slobodan igrač i ne traži veliku plaću pa da će ga uzet na rizik, ako se oporavi super, ako ne ide ća za 6 mjeseci. Nije se oporavio i to je to, nije Hajduk izgubio bogznakakve novce na njemu.

  • nino58 26.03.2020.

    Ako u hajduku nije dobio bas ni minute onda je stvarno los🤦‍♂️

  • uvijekkontra 26.03.2020.

    KolalzBunara: Jel ti znas stu su Dinamo i HNS radili u hr nogometu u proslih 20 godina.?? Ni sa koronom nije kriza pocela juce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare