Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
11 komentara

Pa dokle? Hajdukov promašaj opet napustio klub bez minute

Uzeo ga je peruanski prvoligaš Sport Boys koji je čak i nadmašio Hajduk. Bulosa se riješio za mjesec dana! Pogađate, također bez odigrane minute. Pa ako se nakon ovog nađe novi poslodavac...

Foto: Hajduk, Instagram
11 komentara

Riječ je o napadaču koji je drukčijeg profila i karakteristika u odnosu na ono što imamo u kadru. Gledali smo na to da bude u okviru naših financijskih mogućnosti, a da dobijemo igrača koji će biti jedna opcija više u ofenzivnom dijelu momčadi. Nadam se da će svoju prigodu iskoristiti na najbolji mogući način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poznato? Tako je prije više od pola godine govorio Saša Bjelanović, sada bivši sportski direktor Hajduka, o Ivanu Bulosu, Peruancu hrvatskih korijena koji je za manje od tri mjeseca kasnije otišao s Poljuda bez odigrane minute.

"Plafon" mu je bilo sjedenje na klupi u utakmici protiv Varaždina, a u Splitu više nisu mogli ni željeli čekati da se oporavi i spremi zaigrati nogomet - ono za što je i stigao.

Foto: Hajduk

Međutim, takva "preporuka" Bulosu nije bila problem u pronalasku novog kluba. Uzeo ga je peruanski prvoligaš Sport Boys koji je čak i nadmašio Hajduk. Bulosa se riješio za mjesec dana! Pogađate, također bez odigrane minute.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

aprovechando el día libre para conocer!! . Enjoying the city on day off!!

Objavu dijeli Ivan Bulos (@ivanbulos)

Razlog? Korona virus kao prvi, a kao drugi, nećete vjerovati, ozljeda. Nekadašnji reprezentativac Perua (da, i to je bio) teže je ozlijedio koljeno i čeka ga još jedna poduža stanka i operacija' koju bi trebao obaviti u Miamiju, no s obzirom na cijelu situaciju u svijetu, veliko je pitanje kada će to biti izvedivo.

PERUANAC NAPUSTIO HAJDUK Bolji na društvenim mrežama nego u igri: Bulos više nije 'bili'

Pa ako se nakon ovog za njega nađe novi poslodavac, onda stvarno za svakog ima nade...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤟🏻🤟🏻😍😘 te extraño @solangecasis

Objavu dijeli Ivan Bulos (@ivanbulos)

Naši partneri pišu
Message