To je to što me zanima!

'Pa držali smo Dinamo na konopcima, ovo baš jako boli'

Norvežani su u nevjerici polijegali po travnjaku nakon poraza, osjećali su da su tako blizu raja, povijesnog plasmana u Ligu prvaka, ali Drmić im je ukrao snove
Vidi originalni članak

Prvi put u povijesti Bodo/Glimt se plasirao u play-off Lige prvaka, lopticu favorita prebacivali su na Dinamovu stranu, ali apetiti su im se povećali nakon pobjede 1-0 u Norveškoj. Čak su i po kladionicama bili favoriti za plasman u Ligu prvaka. No, onda su došli u plavi pakao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U čudesnoj atmosferi pred 19 tisuća navijača na Maksimiru, uz gromoglasni huk sa sjevera koji se nije gasio, Dinamo je nakon dramatičnih i ratničkih 120 minuta prošao u Ligu prvaka pobjedom 4-1!

Bio je to rollercoaster za navijače Dinama. Modri su briljirali u prvom poluvremenu, vodili 2-0 golovima Oršića te Petkovića, a rezultat je vrlo lako mogao biti još veći. Na krilima vodstva navijači su očekivali goropadni Dinamo i u nastavku, ali tada smo vidjeli nevjerojatni pad.

Nestali su s terena i u potpunosti prepustili inicijativu Bodo/Glimtu koji je dominira u drugom dijelu. Smanjili su na 2-1 u 70. minuti preko Gronbaeka i tada je krenula panika u domaćim redovima. Gosti su žestoko stisnuli, 'modri' se rukama i nogama borili za produžetke, a na kraju i uspjeli.

Tamo opet novi rollercoaster. Dinamo se digao iz pepela, preuzeo inicijativu i opet krenuo igrati, a kada se činilo da će utakmica u dramu penala, ukazao se Drmić. Zabio je za 3-1 u 117. minuti za erupciju na Maksimiru, a tribine su se zatresle još jače u 120. minuti kada je Pero Bočkaj zna njegovu asistenciju zabio za 4-1 i potvrdu Lige prvaka.

Norvežani su u nevjerici polijegali po travnjaku, osjećali su da su tako blizu raja, povijesnog plasmana u Ligu prvaka, ali Drmić im je ukrao snove. 

Bili su slomljeni nakon utakmice, trener Knutsen nije mogao doći do riječi, a takva atmosfera je i u Norveškoj. U šoku nakon ovakvog poraza. 

- Snovi Bodo/Glimta o Ligi prvaka okončani su u "ludoj drami", prvo poluvrijeme nije dalo puno nade u povijesni plasman u najelitnije klupsko natjecanje, ali Bodo je u drugom poluvremenu Dinamo imao na "konopcima - piše portal Nettavisen.

Norveška momčad odigrala je sjajnu utakmicu i dobrano namučila 'modre'. Definitivno atraktivna momčad koja bi mogla, nakon četvrtfinala Konferencijske lige, u Europskoj ligi pomrsiti račune najvećima. 

- Ovo je jako bolan poraz jer izabranici Kjetila Knutsena ostali su bez Lige prvaka. Bodo je dominirao u drugom poluvremenu, ali zabio je samo jedan gol i to je ono zbog čega će žaliti - piše portal Nrk.

POGLEDAJTE VIDEO: PUT PREKO ATLANTIKA S IVICOM KOSTELIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 20

  • DUH RATNIKA...MPT 25.08.2022.

    Zato i jeste dobili 4 komada. Sretno moj Hajduče. HŽV

  • 25.08.2022.

    Jeste ali 30 minuta od odigranih 120. I to zahvalite onom Spanjolskom kretenu svih kretena.

  • fleki669 25.08.2022.

    Sreće više neg pameti Al dobro lovica je vu žepu

Komentiraj...
Vidi sve komentare