To je to što me zanima!

Pa i oni mogu nekog pobijediti! Arsenal slavio nakon 2 mjeseca

"Čekićari" su poveli u 38. minuti golom Angela Ogbonne na ubačaj Pabla Fornalsa. Domaćin je držao vodstvo do 60. minute, a potom se raspao i u devet minuta primio tri gola
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu 16. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je na gostovanju pobijedio West Ham United s 3-1 ostvarivši prvu pobjedu u posljednjih osam kola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Arsenal je dvoboj protiv West Hama dočekao s nizom od sedam kola bez pobjede. Posljednju ligašku pobjedu "topnici" su ostvarili prije dva mjeseca protiv Bournemoutha, a potom upisali četiri remija i tri poraza.

ENGLEZI TVRDE Borba za Kovača u Premierligi: Gledao Everton pa će i Arsenal

Seriju su napokon prekinuli protiv gradskog suparnika, premda se nakon prvog poluvremena činilo kako će Arsenalov crni niz još potrajati. 

"Čekićari" su poveli u 38. minuti golom Angela Ogbonne na ubačaj Pabla Fornalsa. Domaćin je držao vodstvo do 60. minute, a potom se raspao i u devet minuta primio tri gola. 

Izjednačio je Gabriel Martinelli u 60. minuti, šest minuta kasnije Nicolas Pepe je doveo "Topnike" u vodstvo, a pitanje pobjednika je razriješio Pierre-Emerick Aubameyang u 69. minuti.

Za razliku od Arsenala koji je prekinuo crni niz, West Ham je upisao već peti poraz u zadnjih šest kola.

Na ljestvici vodi Liverpool s 46 bodova, Leicester City na drugom mjestu ima 38 bodova, a treći je Manchester City sa 32 boda. Arsenal je deveti, a West Ham na 16. mjestu. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tornado65 10.12.2019.

    Naravno ja san odigra x 😂

  • 10.12.2019.

    Arsenal sve sličniji Milanu, nekada dobri klubovi sad je pitanje hoće li izborit el

  • knoro-6 10.12.2019.

    Odigram uzivo kladenje 100 kuna kad je bilo 1:0 na tocan rezultat 1:3 i evo cudom prvi put da mi je arsenal nesto dao

Komentiraj...
Vidi sve komentare