To je to što me zanima!

'Pa nisu igrači mašine da ih vi palite i gasite kada vama paše!'

'Nastavak igranja. Svi nešto pričaju o nastavku igranja, natjecanja lige. Korisno bi bilo razumjeti da je došlo vrijeme za velike reforme u državi, ovo je dramatično razdoblje', govori gazda Sampdorije
Vidi originalni članak

"Umjesto da se pronađe zajednička strategija, svi izlažu svoje probleme i stavove: Želimo igrati za Scudetto; Ne želimo ići u Seriju B. Razumijete? Nastavak igranja. Svi nešto pričaju o nastavku igranja" rekao je pomalo ljutitim tonom šef Sampdorije Massimo Ferrero. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UEFA je, naime, na sastanku s čelnicima nogometnih saveza donijela odluku kako su Lige petice i Liga prvaka prioriteti, no mnogi su se pobunili smatrajući kako je nogomet u ovoj situaciji potpuno nebitan, a nastavak sezone 2019./2020. potpuno sulud. 

PO 200.000 SVAKOJ HNS protiv korone: Donira čak milijun kuna za pet bolnica...

'Ličimo na Uefu'

I sama Serija A traži način kako nastaviti natjecanje, a svaki klub traži najbolju situaciju za sebe što ljuti gazu kluba iz Genove. 

- Naši klubovi liče na Uefu. Sate i sate troše na video sastanke, umjesto da nađu zajedničku strategiju i riješe problem. Razgovarajmo i ponašajmo se dostojanstveno u ovome trenutku - kaže Ferrero koji smatra da je nemoguće sada igračima reći da krenu opet igrati.

- Zamislite slučaj Manola Gabbiadinija. Bio je pozitivan na korona virus, sada se oporavio. I ja njemu sada trebam reći da će u svibnju možda opet igrati? Pa nije on mašina da ga palite i gasite kada vama odgovara. Što bi on mislio? I tko bi došao na stadion? Možda publika s maskama... - izjavio je Ferrero.

Nema više priopćenja

Ferrero je i u svojim redovima imao nekoliko slučajeva zaraze korona virusom, a klub je donio odluku kako neće više davati priopćenja kako ne bi uspaničio javnost više nego li treba.

MASSIMO CELLINO: 'Brescia iz poštovanja prema žrtvama sigurno neće igrati'

- Bilo bi korisno razumjeti da je došlo vrijeme da napravimo velike reforme u cilju promjena u našoj državi - rekao je Ferrero i dodao kako su mnogi koronu smatrali bezazlenom u počecima.

- U početku nitko nije obraćao puno pažnje na ovog nevidljivog neprijatelja, no ja sam znao i govorio da će se sve promijeniti. Sada svi poštujemo pravila, svi smo u kućama. Slušamo stravične vijesti, ali ljudima je dosta toga.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 03.04.2020.

    Neka igraju i 3 utakmice na dan, s obzirom na to koliko zarađuju.

  • NIKE 03.04.2020.

    Te su mašine itekako dobro (pre)plaćene i održavane, pa neka snose teret svojih primanja.

  • A l k o s 03.04.2020.

    Veću glupost od ove izjave nisam već dugo pročitao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare