To je to što me zanima!

Pa ovo je tragikomedija: Trener Bayera grozno glumio prekršaj

I treneri glume, zar ne?! I to loše ako je suditi po scenama iz Njemačke. Heiko Heinrich, trener Bayer Leverkusena bacio se teatralno na travu nakon što ga je nogometaš Mönchengladbacha jedva dodirnuo
Vidi originalni članak

Bayer Leverkusen u njemačkom je kupu pobijedio Borussiju Mönchengladbach 1-0, a jedini gol vrijedan četvrtfinala zabio je Baily u 70. minuti utakmice.

No apsolutna zvijezda večeri, a sada već i društvenih mreža je Bayerov trener Heiko Herrlich. Bivši nogometaš upavo Bayera i Mönchengladbacha te njemački reprezentativac u 75. minuti utakmice bacio se teatralno na travnjak nakon što ga je igrač protivničke momčadi Zakaria u želji da što prije dođe do lopte jedva dodirnuo. Ovaj se nakon sekunde razmišljanja srušio na tlo i napravio pravu pomutnju pred klupom.

Među osam najboljih u njemačkom kupu plasirali su se i Werder te Eintracht našeg Nike Kovača, koji je tek nakon produžetaka s 2-1 izbacio drugoligaša Heidenheim.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Dame Dolla 21.12.2017.

    Meni je bilo neugodno umjesto njega

  • nikluk20 21.12.2017.

    to se vidi koliko evoluira mozak nogometaša.....čast izuzecima..

  • plutarh 21.12.2017.

    a pazi trenerovu facu dok se ustaje "šokiran grubim nasrtajem" ....ma ja bi mu dao ulogu u "Krv nije voda " taj čas !.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare