To je to što me zanima!

Pa, pa Liga prvaka: 'Modri' ispali od Sheriffa na penale

U uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka u Maksimiru slavio je moldavski Sheriff. Pobijedili su Dinamo nakon penala. Slavili su 6-5 i prošli dalje
Vidi originalni članak

U dramatičnoj lutriji penala, moldavski Sheriff pobijedio je Dinamo 6-5 (1-1). Filip Lončarić sjajno je branio penale, ali njegovi suigrači su potpuno zakazali promašivši čak četiri od 9 penala!
Sheriff je zapucao jednom prema golu u prvom dijelu i, zamislite, zabio. Ponovno ista priča. Tko god dođe na Maksimir, zapucat će par puta na gol, ali zato će postotak realizacije imati kao osrednji pivot u rukometu. S druge strane, Dinamo igra, stvara akcije, puca, ali rijetko pogađa. Polako se pokazuje da to nije slučajnost i to je nešto što bi trebalo zabrinjavati Dinamovog trenera Velimira Zajeca. Gosti iz Tiraspola poveli su u 16. minuti preko Volkova i to im je bio jedini pravi udarac u prvih 45 minuta. Dinamo je pucao, ali lopte su sijevale kraj gola Sheriffa. I kad se činilo da Dinamo neće zabiti do sljedeće srijede, zabio je Sammir iz penala. Dinamo je od tada počeo igrati bolje. Briljirao je Sammir, koji igra kao preporođen. No do kraja regularnog dijela utakmice nije bilo golova. Otišlo se u produžetke. I tu je Dinamo nadigrao Moldavce, ali 'modri' nisu uspjeli zabiti. Krenulo se na lutriju penala. A tamo Sammir, Vrsaljko, Badelj i Dodo promašuju penale i odvode goste do fantastičnog uspjeha. Dinamo se još jednom oprostio od Lige prvaka, ali još može sanjati Europsku ligu. Čekaju ždrijeb i igraju još jedno kolo za ulaz u EL.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • toyoc 04.08.2010.

    jadan je Dinamo i cijeli naš Hr nogomet luzeri nad luzerima!!!

  • cech 04.08.2010.

    dinamova borba za ligu prva je kao jeb... za nevinost

  • areljano 04.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare