To je to što me zanima!

Pa počni voziti kao Schumacher! Haas upozorio Micka da prekine s nesrećama, slupao 2 mil. eura

Ako ovako nastavimo, u jednom ćemo trenutku ostati bez dijelova, ne možemo ih vječno proizvoditi. Moramo pripaziti da se takve stvari ne događaju, rekao je čelni čovjek Haas-a
Vidi originalni članak

Prošle je sezone razbio 4,7 milijuna eura, dok je nakon sedam utrka ove sezone već na polovici tog iznosa. Mick svakako jest krvne loze Schumacher (23), ali teret velikog prezimena i uspjeha koje je imao njegov otac Michael (53) velik su 'uteg' u napredovanju mladog Nijemca.

NEĆE VOZITI VN VIDEO Težak sudar sina legende F1! Schumacher pri velikoj brzini udario ogradu i završio u bolnici

Da u odnosu na prošle sezone Haas izgleda čudesno i nije teško zaključiti, Kevin Magnussen (29) uletio je u sezonu 11 dana prije starta i tri puta završio među najboljih deset vozača i tako se prometnuo u prvo ime momčadi pokraj Micka. Svjestan je toga i čelni čovjek momčadi Gunther Steiner koji je rekao da će, ukoliko se i u Azerbajdžanu ponovi nešto slično onome u Monaku, ozbiljno porazgovarati sa Schumacherom.

- Ako ovako nastavimo, u jednom ćemo trenutku ostati bez dijelova, ne možemo ih vječno proizvoditi. Moramo pripaziti da se takve stvari ne događaju - rekao je Steiner.

PROŠAO BEZ OZLJEDE VIDEO Krš i lom u Monaku: Mick Schumacher prepolovio bolid

Podsjetimo, na prošloj je utrci u Monte Carlu Schumacher završio u zaštitnoj ogradi, dok mu se bolid doslovno raspolovio, a uspio je nekako iz svega toga izaći bez ozljede. Nešto ranije je u Saudijskoj Arabiji s oko 270 na sat odletio u zid, ali i tad se uspio izvući bez ozljeda.

Oko 1,2 milijuna eura po nesreći je mnogo, a kad Mick napravi kaos - onda je to kaos u punom smislu riječi. Priliku za popravak ima već ovog vikenda u Azerbajdžanu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • raven1 20.07.2022.

    ono kad završiš u f1 a po vještinama tamo ne pripadaš...

  • đuro kojotovski 10.06.2022.

    Bilo je i ima gorih uništavača bolida.. Dečko je obećavao ali nije ispunio još uvijek niti dio potencijala.. Haas ga drži radi sponzora, ali ako ovako nastavi brzo će pronaći novog vozača s bogatim sponzorom.. Nije sramota ne uspjeti u F1 bez obzira na prezime koje nosi.. Vjerujem da će pronaći mjesto u Formuli E i sličnim kategorijama.. Ima trkaći mentalitet, ali nema psihu za F1, previše pritiska radi prezimena a s time se ne može nositi.. Šteta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare