To je to što me zanima!

Pa Samovojska je prorok: Uoči Argentine najavio je točno 3-0

Sada nam samo malo fali da prođemo dalje, a Argentinu možemo 3:0 pobijediti ako ćemo gledati isti nogomet kao danas, rekao je prekaljeni novinar nakon viđenog od Hrvatske protiv Nigerije. I pogodio u milimetar
Vidi originalni članak

Preko 29 tisuća čitatelja 24sata sudjelovalo je u anketi prognoziranja ishoda meča Hrvatska - Argentina i preko 60% njih tipovalo je na pobjedu Vatrenih. I pogodili, itekako!

Kao da su pomno slušali izjavu Antona Samovojske, doajena našeg novinarstva, u HRT-ovoj emisiji Zabivaka nakon pobjede nad Nigerijicima. 

VATRENI U OSMINI FINALA Adiós, Leo Messi! Hrvatska je razbila Argentinu u komadiće...

Naša nogometna enciklopedija čak je i 'kontrirala' izborniku Zlatku Daliću nakon tih 2-0 u Kalinjingradu. 

Na kraju je ispao - prorok!

- Ne bih se složio s Dalićem koji je rekao da je ovo mali korak. Ne, ovo je veliki korak! Sada nam samo malo fali da prođemo dalje, a Argentinu možemo 3-0 pobijediti ako ćemo gledati isti nogomet kao danas - rekao je prekaljeni novinar nakon viđenog od Hrvatske protiv Nigerije, odnosno Argentine protiv Islanda prošle subote.

Pogodio je rezultat, Hrvatska je razbila Argentinu u Nižnjem i otišla nakon 20 godina u osminu finala. Vrlo vjerojatno s prvoga mjesta u skupini.

Argentinu smo apsovirali, fokus se okreće na Island u utorak. Utakmica se igra u Rostovu od 20 sati, a već danas ćemo saznati koliko će nam ona zapravo biti važna.

Ako Island i Nigerija, recimo, odigraju neodlučeno, tada smo sigurno prvi...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • LeviBekDesnaNoga 22.06.2018.

    Nekada najbolji malonogometas a znanja ima vise nek wikipedija

  • Zlatan 10 22.06.2018.

    Pa ni on nije vjerovao u to, vecina fanova ce isto rec, 3-0 4-0 5-0 pa jednom moras pogodit..uostalom koliko je to realna prognoza

  • samo_pozitiva 22.06.2018.

    Vojska kralj... Znalac

Komentiraj...
Vidi sve komentare