Sport

Komentari 1001

Adiós, Leo Messi! Hrvatska je razbila Argentinu u komadiće...

Adiós, Leo Messi! Hrvatska je razbila Argentinu u komadiće...

TO JE TO U Nižnjem smo sredili Argentince 3-0. Zabili su Rebić, Modrić i Rakitić. Argentinci pak mogu biti sretni što su prošli samo s tri komada u mreži. Nervozni Messi nije mogao ništa, a mi idemo u osminu finala

Adiós Leo, gracias Willy!

Hrvatska je očitala nogometnu lekciju Argentini u Nižnjem Novgorodu. Tri komada u njihovoj mreži, nula u našoj. Slavlje može početi.

Osmina finala je u rukama i sad možemo birati protivnika. No pustimo osminu finala i druge...

Izbornik Zlatko Dalić ostavio je Kramu na klupi, ubacio Marcela Brozovića i učinio Hrvatsku pretvrdim orahom za 'gauche', toliko tvrdim da su ovi slomili zube u tri navrata preko nas.

Protivnički izbornik Jorge Sampaoli pokušao je uz formaciju 3-4-3/4-2-3-1 kontrolirati igru, no njegovi izabranici jednostavno nisu imali kvalitetu za parirati nam.

Harmonična i gusta obrana uz opasnu kontru sveli su nevidljivog Lionela Messija na nulu, igrali smo sjajno i samo se čekao taj gol. Šanse Perišića i Mandžukića naplaćene su u drugom poluvremenu zahvaljujući katastrofalnom golmanu Argentine Willyju Caballeru.

Pokušao je prevariti Rebića u jednom napadu i prebaciti loptu preko njega, a ovom je to došlo na volej pa je zakucao loptu u mrežu.

Krenuli smo igrati u deliriju, Sampaoli je otvarao igru, a mi smo dobivali prostore za kontre. I što se dogodilo?

Razbili smo ih na komadiće. 

Pamtit ćemo 80. minutu kada je kapetan Luka Modrić probio slabašnog Caballera, pamtit ćemo 91. minutu kada je Ivan Rakitić lagano poentirao za 3-0 i završio priču.

Zaboravit ćemo sramotne ispade Otamendija kod 2-0 za nas, zatvorit ćemo oči na ne baš bajno suđenje Irmatova iz Uzbekistana.

A ti, dragi Lionele, potuci se nezgodnim Nigerijcima za osminu finala. 

Hrvatska ima drugog posla, imamo nekih dugova s Islanđanima još iz kvalifikacija. Čekamo ih u Rostovu...

Uz jedan fini pogled s vrha!

Najčitaniji članci