To je to što me zanima!

Pa ti izazivaj: Pokušao udariti policijskog konja, sredili ga...

Portsmouth je izgubio od Southamptona 4-0, a to je posebno pogodilo jednog navijača koji je poslije utakmice divljao po ulici, a onda je pokušao udariti jednog policijskog konja...
Vidi originalni članak

Karma je u životu nepredvidljiva stvar. U životu nas sustigne kazna kad tad za neke nepromišljene poteze. Iako se kaže tko tebe kamenom, ti njega kruhom, jednog navijača Portsmoutha je ipak dočekala još veća kamenčina.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši sudionici Premier lige i klub u kojem su igrali Hrvati Niko Kranjčar i Robert Prosinečki ispao je iz engleskog EFL kupa od Southamptona 4-0. 

Domaćini nisu očekivali baš tako težak poraz od prosječnog člana Premier lige koji se svake godine bori za ostanak, a to je jako loše sjelo jednom navijaču tog kluba. On je nakon utakmice na ulici pokušavao glumiti neku facu, a na kraju je ispao klaun. Ljutiti navijač išao je udariti policijskog konja, a onda ga je dočekala kazna. Uspio je pobjeći konju i policajcu koji je sjedio na njemu, ali nije uspio njegovim kolegama koji su ga ekspresno zaustavili, dobio je malo po 'tamburi', a onda su ga i uhitili.

Navijač je tako vjerojatno završio u pritvoru, a konj u staji na zasluženoj večeri i pohvalama da je pomogao u uhićenju huligana...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • skijas 25.09.2019.

    Tako to bude, kad udariš službenu osobu :)

  • Liverpool_YNWA 25.09.2019.

    a je pametan.uleti ravno među pandure..

  • salaso 25.09.2019.

    Ti englezi su lud narod, divlji, necivilizirani,često drogirani.....strašno nešto...a i njihova braća australci....sve divljaci..vidi se što rade kod nas kad dodju...kao divljaci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare