To je to što me zanima!

Pa ti uleti drugi put na teren: Velika kazna navijaču Cityja

Matthew Stott koji se u gradskom derbiju pokušao obračunati s Ferdinandom dobio je tri godine zabrane posjećivanja utakmica, kaznu uvjetnog zatvora i kućni pritvor
Vidi originalni članak

Matthew Stott, navijač Manchester City, koji je nedavno uletio na teren tijekom derbija protiv Manchester Uniteda, sljedeće tri godine neće moći biti na utakmici Premiershipa.

Stott je priznao krivicu, a osim zabrane odlaska na utakmice, trebao je u zatvor na 56 dana, ali to je pretvoreno u uvjetnu kaznu od 12 mjeseci.

Uz to Stott sljedeća tri mjeseca od 20 sati do 6 ujutro mora biti u kućnom pritvoru te odraditi 120 sati društveno korisnog rada. Dobio je i novčanu kaznu od 145 funti.

Sve to Stott mora napraviti jer je 9. prosinca na utakmici Cityja i Uniteda uletio u teren te se pokušao obračunati s braničem 'crvenih vragova' Riom Ferdinandom. U tome ga je spriječio golman Cityja Joe Hart.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • cicak9 06.01.2013.

    bez harta ferdinand dobi po piksi

  • WOMANIZER 05.01.2013.

    eto ti sad pa ti uletavaj kako naslov kaže!

  • zekica 05.01.2013.

    premala novčana kazna...trebali su mu dat novčanu kaznu od 145 000 funti i to mu pretvorit u kredit na 3 godine (36 rata) koliko dugo ne smije na utakmice... nek radi ko budala dok to ne isplati, pa si nek drugi put dobro razmisli da li mu je mjesto na terenu ili na tribini... samo za primjer ostalima

Komentiraj...
Vidi sve komentare