To je to što me zanima!

Pa ti visi! Brutalno zakucao pa za kaznu 'popio' - šaku u glavu

Košarkaš Ervin Zulić lijepo je zakucao za Wells te ostao kraće vrijeme visjeti na obruču. To se nije svidjelu Amerikancu Davidu Samuelsu, članu Kapfenberga pa je Zulić naletio na šaku...
Vidi originalni članak

Svakom čovjeku se ponekad dogodi neki izljev bijesa i to je prilično normalna stvar. No malo je nezgodno kad se to dogodi za vrijeme košarkaške utakmice svog kluba, koji pritom i gubi 17 razlike...

Košarkaš Ervin Zulić lijepo je zakucao za Wells te ostao kraće vrijeme visjeti na obruču. To se nije svidjelu Amerikancu Davidu Samuelsu, članu Kapfenberga pa je Zulić naletio na šaku i u tren oka se našao na podu.

Incident se dogodio u austrijskom prvenstvu. Suci i suigrači zadržali su bosansko-hercegovačkog košarkaša, da se nakon ustajanja ne uputi k Samuelsu. Jasno, Amerikanac je isključen te mu je automatski uručen i otkaz. Rekli bismo, zasluženo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Kranksvester 24.10.2018.

    Sad će opet biti rasizam uzork tome.. jer kao, ovaj je vijesio na košu i insuinirao kako majmuni vijese sa grane i ovaj amer to shvatio kao provokaciju i napravio ono što im je i inače u krvi..

  • 24.10.2018.

    Barbarski s leđa

  • Eisflitzer 23.10.2018.

    Zove se Wels a ne Wells novinaru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare