To je to što me zanima!

Pa ti zaspi u avionu: Florenzi meta spačke Rominih igrača...

Roma je otputovala u SAD na pripreme. Tijekom leta Alessandro Florenzi odlučio je malo "ubiti oko". Platio je. Suigrači su mu priredili spačku i sve objavili na internetu
Vidi originalni članak

Alessandro Florenzi napravio je kardinalnu pogrešku. Zaspao je Romin nogometaš na letu prema SAD-u gdje će se talijanski prvoligaš pripremati za novu sezonu.

Romin 23-godišnji veznjak malo je odlučio "ubiti oko". Kakva pogreška. Suigrači su u trenu smislili spačku, pronašli su karte i prekrili Florenzija. Jednu od igraćih karata smotali su poput cigarete i stavili Talijanu u usta i tako ga fotografirali.

Fotografiju uspavanog Florenzija na Instagram je stavio bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić. Naravno, sve je prošlo u šaljivom tonu, jedino ne znamo kako je reagirao Florenzi kad se probudio i saznao za spačku.

Sljedeći put dobro će razmisliti o drijemanju u avionu...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Maldini3 24.07.2014.

    Ako je spavanje u avinu kardinalna greska onda ih i ja cinim.

  • It's kišing 24.07.2014.

    A jaka im je fora... 3 karte pobacali po njemu i to je sad hit dana...hahaha... Nek dođu ovamo pa da vide šta su ludorije... Mi smo frenda s krevetom iznijeli iz kuće i stavili na traktor pa dali gas... da vidiš to buđenje...hahaha... Ili kad smo bili na moru, frend zaspao na luftmadracu, mi ga odnesli do plaže i gurnuli u more...nakon 100 metara se probudio..hahaha

  • banalni otvor 24.07.2014.

    nosi sat na desnoj ruci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare