To je to što me zanima!

Pa zar Chelseaju treba ovakva pomoć? Sudac, jesi li ti ćorav?

GORE NEGO U HNL-U Neil Swarbrick ima 46 godina. Nakon što je na nevjerojatan način pogurao Chelsea protiv Swanseaya, korak je bliže penziji. Penal koji nije sudio već spada u HNL-ovsku sferu
Vidi originalni članak

Tvrdnja da je Kineski zid vidljiv iz svemira potječe još iz 18. stoljeća. Naravno da je pogrešna. No danas se jedna stvar koju je čovjek napravio ipak vidjela iz svemira. Ruka Cesara Azpilicuete i penal koji je oprošten Chelseaju protiv Swanseaja.

Neil Swarbrick ima 46 godina. Nakon što je na nevjerojatan način pogurao Chelsea protiv Swansea Cityja, čovjek je korak bliže penziji. Penal koji nije sudio već spada u HNL-ovsku sferu. Zapravo, ovo je možda još gore.

POGLEDAJTE VIDEO

Chelsea je pobijedio 3-1, ali tko zna što bi bilo da je gore spomenuti gospodin u crnom svirao penal i, pazite sad, kod 1-1! Samo 30 sekundi nakon rukometnog poteza Chelseajevog braniča, domaći su zabili za 2-1. Kasnije je pao i treći gol.

Conteovi momci jure prema tituli i ovakvi im pokloni stvarno nisu potrebni.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • shalafeyn 26.02.2017.

    Sad pišete članke o suđenju za Chelsea? Od početka sezone govorim kako im suci puštaju grubu igru, pljuvanje, udaranje i ne kažnjavaju to, a onda isti ti igrači koji bi trebali bit na hlađenju zabijaju golove za pobjede u finišima utakmice. Prvih 5 kola je Costa trebao svaku utakmicu dobiti bar drugi žuti, ali po pravilu direktni crveni - a nije, nego je zabijao na kraju za pobjedu. Puštaju im se i opraštaju kartoni cijelo vrijeme dok se ostale momčadi poput Liverpoola, Uniteda, Arsenala kažnjavaju za puno slabije faulove (bez pljuvača :D ). I sam da se zna Chelsea igra odlično, Conte je najbolji trener tamo tak da s te strane je ok da su prvi, ali da im suci redovito olakšaju posao u "malim" utakmicama - olakšaju , i to opako.

  • mandrillost 26.02.2017.

    Swansea pokraden.Cisti penal nije suden,a tada bi vjerovatno bilo 1-2.

  • d620 25.02.2017.

    ajde molim vas, napuco ga u ruku. skroz nenamjerno, i beznacajno. snidaricu, ako zelis traziti nesudene penale, odi vidit utakmicu chelsea barca 2009, pa pisi o pogurancima. mrs tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare