To je to što me zanima!

Pa zato je najbolji tricaš! Babo utrpao 21 koš i srušio Utah...

Bogdanoviću je trica nakon 16 utakmica na 52,2 posto, što mu daje titulu najboljeg tricaša. Prosjek koševa po utakmici mu je 14,7, a stroj iz Indiane se pomalo zakuhtava na čelu s njime.
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović nastavlja rešetati po NBA parketima! Najbolji tricaš lige svoju titulu je potvrdio sjajnom igrom u pobjedi svoje Indiane protiv Utah Jazza 121-94 i pokazao da se nalazi u paklenoj formi.

Prangijao je Babo kao na traci, a trica mu je bila na 3 od 4. Na kraju je utakmicu završio s 21 košem i održao repeticije Joeu Inglesu, koji se prozvao najboljim šuterom lige.

Bogdanoviću je trica nakon 16 utakmica na 52,2 posto, što mu daje titulu najboljeg tricaša. Prosjek koševa po utakmici mu je 14,7, a stroj iz Indiane se pomalo zakuhtava na čelu s njime. Trenutno su na omjeru 11-6 i nastavljaju s igrama koje su prikazivali prošle sezone. U zadnjih pet utakmica zaredali su četiri pobjede.

Najbolji kod Jazzera bio je Ricky Rubio sa 28 koševa.

Mladi centar Ante Žižić ne živi baš bajne dane u Clevelandu, no u utakmici protiv Detroita napokon je dobio više minuta i pokazao da itekako vrijedi. Žižić je zabio 12 koševa za 17 minuta, no treba priznati da većina tih minuta dolazi iz završnice utakmice kada je utakmica bilča već praktički i riješena.

Cavaliersi su izgubili od Detroita 113-102 što im je već 13 poraz iz 15 utakmica. Tako su se prošlogodišnji finalisti našli u teškoj situaciji već na samom početku sezone, a sad se tek vidi da je LeBron James praktički na svojim leđima odnio momčad do finala. 

Žižić je skupio još i šest skokova, a najbolji u redovima njegove momčadi bio je Colin Sexton sa 18 koševa, a čak je šest igrača Cavsa bilo dvoznamenkasto. Najbolji kod Detroita bio je Drummond sa 23 koša i 16 skokova.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • DraženMuhvić 20.11.2018.

    Zapravo Ingles i je ponajbolji šuter NBA lige (zapravo najbolji "tricaš"). U zadnje dvije sezone je imao 44% šuta za tri poena. I pretprošle i prošle sezone je bio 4. na toj listi, ali sa podosta više pokušaja od onih bolje plasiranih, kojih uzgred nema u vrhu u obje te sezone. Babo je prošle sezone bio 33. tricaš, a pretprošle nije bio ni među prvih 40. Ove sezone Ingles je nešto lošiji (38%), ali dugačka je sezona... Inače Ingles u NBA karijeri ima nešto preko 41% za tri, a Babo malo ispod 39%. Ovime ne želim umanjiti Bogdanovićev dobar šut ove sezone, ali tako potcjenjivački pisati u članku o nekakvom repetiranju i prangijanju je previše bahato...

  • 20.11.2018.

    odlično igra

  • čoviksjuga 20.11.2018.

    15 koševa po utakmici i nije neki prosjek. Prosjek za tricu je već za respekt !

Komentiraj...
Vidi sve komentare