Obavijesti

Sport

Komentari 16

Pa zato je najbolji tricaš! Babo utrpao 21 koš i srušio Utah...

Pa zato je najbolji tricaš! Babo utrpao 21 koš i srušio Utah...
1

Bogdanoviću je trica nakon 16 utakmica na 52,2 posto, što mu daje titulu najboljeg tricaša. Prosjek koševa po utakmici mu je 14,7, a stroj iz Indiane se pomalo zakuhtava na čelu s njime.

VIDEO

Bojan Bogdanović nastavlja rešetati po NBA parketima! Najbolji tricaš lige svoju titulu je potvrdio sjajnom igrom u pobjedi svoje Indiane protiv Utah Jazza 121-94 i pokazao da se nalazi u paklenoj formi.

Prangijao je Babo kao na traci, a trica mu je bila na 3 od 4. Na kraju je utakmicu završio s 21 košem i održao repeticije Joeu Inglesu, koji se prozvao najboljim šuterom lige.

Bogdanoviću je trica nakon 16 utakmica na 52,2 posto, što mu daje titulu najboljeg tricaša. Prosjek koševa po utakmici mu je 14,7, a stroj iz Indiane se pomalo zakuhtava na čelu s njime. Trenutno su na omjeru 11-6 i nastavljaju s igrama koje su prikazivali prošle sezone. U zadnjih pet utakmica zaredali su četiri pobjede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najbolji kod Jazzera bio je Ricky Rubio sa 28 koševa.

Mladi centar Ante Žižić ne živi baš bajne dane u Clevelandu, no u utakmici protiv Detroita napokon je dobio više minuta i pokazao da itekako vrijedi. Žižić je zabio 12 koševa za 17 minuta, no treba priznati da većina tih minuta dolazi iz završnice utakmice kada je utakmica bilča već praktički i riješena.

Cavaliersi su izgubili od Detroita 113-102 što im je već 13 poraz iz 15 utakmica. Tako su se prošlogodišnji finalisti našli u teškoj situaciji već na samom početku sezone, a sad se tek vidi da je LeBron James praktički na svojim leđima odnio momčad do finala. 

Žižić je skupio još i šest skokova, a najbolji u redovima njegove momčadi bio je Colin Sexton sa 18 koševa, a čak je šest igrača Cavsa bilo dvoznamenkasto. Najbolji kod Detroita bio je Drummond sa 23 koša i 16 skokova.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi