To je to što me zanima!

Pablo Escobar opet sije strah: Izrešetao je mrežu Ekvadoraca

Tako je, nema greške. Pablo Escobar igra na poziciji napadača bolivijske reprezentacije i bile su mu potrebne 43 minute za dva gola Ekvadorcima. I to kakva...
Vidi originalni članak

Južnoameričkim nogometom zavladao je strah poslije utakmice Bolivije i Ekvadora u La Pazu. Završilo je 2-2 poslije domaćeg vodstva 2-0 poslije prvih 45 minuta.

Bila je to bitka gostujuće zvijezde Ennera Valencie i domaćeg golgetera Pabla Escobara. Obojica su zabila po dva gola.

Tako je, nema greške. Pablo Escobar igra na poziciji napadača bolivijske reprezentacije i bile su mu potrebne 43 minute za dva gola Ekvadorcima. I to kakva...

Opasan je na terenu poput pravog Pabla Escobara, zloglasnog gangstera i krijumčara kokaina. Dobro, malo više, ipak su ovo dvije golčine.

Logično, internetom su odmah počeli kružiti razni materijali po pitanju ove paralele.

Pablo Daniel Escobar (38) rođen je u paragvajskom Asuncionu i velika je legenda bolivijskog The Strongesta u kojem je odigrao 242 utakmice i zabio 140 golova.

Igra 'desetku', poziciju koja polako 'izumire' u modernom nogometu i pravi je majstor lopte što uostalom i potvrđuju golovi protiv Ekvadora. Golovi kojima je postao najstariji strijelac u Južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • LampardBlue 12.10.2016.

    strasno kakvu ekipu ima argentina Aguero,Di Maria,Banega,Mascherano,Higuain,Gaitan to su oni koji su izgubili od paragvaja,niti sa messijem ne mogu nista osvojiti..cudna repka

  • blaugrana1899 12.10.2016.

    Poslije onog finala Copa Americe kad je Messi najavio da odlazi iz reprezentacije rekao sam da bi Argentina bez Messija imala ozbiljnih problema uopće se i plasirati na SP i ljudi su me ismijali ovdje. Gledajte sad rezultate Argentine bez Messija. Ne mogu pobijediti Peru, Venezuelu, Paragvaj. Sve bodove što su uspjeli skupiti u kvalifikacijama skupili su kad je igrao Messi.

  • zvona1111 12.10.2016.

    Ljudina bio i pravi Pablito i ovaj u kopackama,djelio novac i hranu sirotinji koja ga je obozavala iako je narod znao za njegovo poslovanje i nacin zivota uz staru poslovicu :para vrti di burgija nece !

Komentiraj...
Vidi sve komentare