To je to što me zanima!

Pacersi izjednačili seriju protiv Heata, LeBron James tragičar

Iako je odigrao još jednu odličnu utakmicu, zabio 36 koševa, imao osam skokova i tri asistencije, LeBron je u posljednjoj minuti izgubio čak dvije lopte u napadu
Vidi originalni članak

Košarkaši Indiana Pacersa pobjedom kod Miami Heata 97-93 izjednačili su seriju na 1-1 u finalu Istočne konferencije NBA lige.

I druga utakmica bila je slična prvoj, nijedna momčad nije mogla stvoriti osjetniju prednost, pa je odluka pala u posljednjoj minuti utakmice. LeBron James je u prvoj utakmici bio junak pobjede Miamija košem u posljednjim sekundama, međutim u noći s petka na subotu bio je veliki tragičar.

Iako je odigrao još jednu odličnu utakmicu, zabio 36 koševa, imao osam skokova i tri asistencije, LeBron je u posljednjoj minuti izgubio čak dvije lopte u napadu od Davida Westa i tako gurnuo Miami prema porazu.

Pacerse je do pobjede vodio Roy Hibbert, koji je zabio 29 koševa i imao 10 skokova. Uz njega raspoložen je bio je Paul George s 22 koša i šest asistencija.

Kod Miamija uz James, najbolji su bili Bosh (17 koševa) i Wade (14 koševa).

Serija se sada seli u Indianu, gdje će se igrati dvije sljedeće utakmice. U finale će momčad koja prva stigne do četiri pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • grbinho. 25.05.2013.

    ova serija bi se lako mogla odlucivati u 7 utakmica...

  • Legenda17 25.05.2013.

    LeBron tragičar? šut 14/20 i 36 poena! Istina imao je dvije izgubljene lopte na -2, ali da je cjelokupna ekipa Heata bolje igrala, pogotovo Wade iako ozljeđen, do te situacije ne bi ni došlo, Bosh još jednom pokazao da je jedan od najključnijih faktora ekipe. Svaka čast Georgeu, uz Duranta i Jamesa za nekoliko godina najbolje krilo lige. Indiani svaka čast na igri, osim Handsbroughu, koji je i prošle godine pokazao koliko je dju*re od čovjeka kao i sinoć. Zašto svi ti ispodprosječni igrači moraju svoje komplekse iskaljivati na LeBronu i Wadeu (Nazr, Young, Handsbrough)? A što se tiče hatera, Miami je prošle godine gubio 2-1 od Indiane sa Grangerom, 3-2 prošle godine od Celticsa, i ove godine 1-0 od Bullsa i 1-0 od Oklahome u prošlogodišnjem finalu, nemojte se prerano veseliti.

  • Nisam Taj 25.05.2013.

    Pacersi ne leze Heatu i to nije neka tajna,oni su uz Grizzliese jedina momcad koja bi ih mogla ugroziti bez obzira sto Spursi tamo vode. Heatu jednostavno ne leze ekipe koje kopaju cijelu utakmicu,ekipe koje igraju fizicki i bez nekih shema. Pustili su sinoc LeBrona da igra svoju igru,ali su limitirali ostatak ekipe i protok lopte od njega prema njima.Pacersi imaju strasnu petorku i selekcionirani su od Larry Birda,a kad takav bivsi igrac nesto sastavi to mora valjati. LeBron je dobio napokon igraca koji mu uz Rose-a moze parirati,a to je Paul Goerge kojemu je ovo tek 3. sezona u NBA i to se nikako ne vidi. Momak ima apsolutno sve od suta do ulaza i asistencija,Hibbert je pod kosevima superioran i Boshu koji se mora izvlacit van da bi uputio sut uopce i sva sreca sto je Bosh solidan u tome pa pogađa,a West se uvlaci u reket i tu Heat nema odgovora jer Battier to ne moze pratit. Ovo ce biti dobra serija i samo se nadam da Heat opet nece dobiti poklon kao prosle sezone u 6. utakmici pri vodstvu 3-2 za Boston i tom utakmicom u Bostonu o kojoj je Amerika dosta dugo pricala jer se ustanovilo da su suci najmanje 4 velike greske imali u korist Heata u trenucima kad se lomila utakmica,ali i nekoliko sitnih gdje je lopta mogla i Bostonu ici. Nadam se da je Stern zadovoljan sto je LeBron osvojio naslov ,da je to donijelo vrecu para NBA i da nece stvarat dinastiju na sumnjivim sudackim odlukama. Ako Heat ovo prođe i Spursi dobiju naslov opet ide u Miami,jedino ih Indiana moze sprijeciti u tome ako se igraci ne opuste i nastave igrati svoju kosarku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare