To je to što me zanima!

Pacquiao će pola svoje zarade darovati u humanitarne svrhe

Procjenjuje se kako je Pac-Man od borbe zaradio 120 milijuna dolara, a njegov promotor otkrio je kako će Manny polovicu toga donirati u dobrotvorne svrhe...
Vidi originalni članak

Bez obzira za koga ste navijali u borbi Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa, u kojoj je odlukom sudaca slavio američki boksač, gesta filipinskog borca nakon borbe sigurno će vas 'odvući' na njegovu stranu. 

Procjenjuje se kako je Pacquiao od borbe zaradio 120 milijuna dolara, a njegov promotor Bob Aurum otkrio je kako će Manny polovicu toga donirati u dobrotvorne svrhe. 

Floyd svoj novac ne da nikome

- Ne volimo pričati o novcu jer nas onda zovu apsolutno sve humanitarne organizacije, ali Manny je takav da će sasvim sigurno pola zarade donirati u humanitarne svrhe. To je jednostavno tako - rekao je Aurum. 

S druge pak strane Mayweather, koji je zaradio oko 180 milijuna, svoj će novac najvjerojatnije, kako to uobičajeno čini, razbacati po hotelskim sobama i hvaliti se fotografijama po internetu. Nije kasno da se ugleda na svog protivnika koji je i u meču pobrao simpatije publike, a borba se održavala u Floydovom Las Vegasu

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Riorayz 06.05.2015.

    zasto bi mayweather morao donirat?

  • Baba s cigarom 06.05.2015.

    Po meni, filipinac je bio u ringu bolji, a crnac je imao sreće što su dva suca bila iz njegove savezne države. Prema tome, pobjeda se je znala već unaprijed.

  • Notorious Nike 05.05.2015.

    manny je jos jednom dokazao da je veliki borac i veliki covjek, svaka mu cast, i ako je istina ovo s ramenom stvarno se nadam rematchu, team paquiao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare