To je to što me zanima!

Pacquiao dominirao pa prozvao Floyda: Neka se vrati u ring

Bog mi je dao zdravlje i zato mogu boksati i s 40. Mogao sam biti i agresivniji, ali iz kuta su mi rekli da ga čekam na kontru, rekao je Pacquiao, koji je u Las Vegasu dobio Bronera odlukom sudaca
Vidi originalni članak

Godine su samo broj, klasa je vječna. Pokazao je to legendarni Filipinac Manny Pacquiao (40), koji je u Las Vegasu pobijedio 11 godina mlađeg Amerikanca Adriena Bronera jednoglasnom odlukom sudaca.

Ulog je bio njegov WBA pojas u velteru koji je Pacquiao zadržao bez većih problema. Bila mu je to 70. borba u karijeri, prva otkako je napunio 40 godina, slavio je 61. put, od toga 39 puta nokautom, ima sedam poraza i dva remija. I ne odustaje. Želi se i dalje boriti.

- Sretan sam jer sam dao sve od sebe, u pripremi i u meču. Bog mi je dao zdravlje i zato mogu boksati i s 40. Mogao sam biti i agresivniji u ovoj borbi, ali iz kuta su mi rekli da ga čekam na kontru - rekao je Pacquiao, koji je nakon borbe prozvao Mayweathera.

- Recite mu da se vrati u ring i borit ćemo se. Spreman sam i želim se opet boriti protiv njega, ako je on spreman vratiti se boksu - rekao je Pacquiao, koji je od Mayweathera izgubio 2015. godine.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Joe Frazier 20.01.2019.

    Pac dominantan cijeli mec, barem 10-2 u rundama, ako ne i 11-1, drzao distancu prednjim direktom, odlicno pogadao u tijelo i polako nanosio stetu broneru koji kao da nije dosao na mec...ali pazi poslije meca broner ide slavit kao da je pobijedio i sad na presici kaze kako misli da je on pobjednik, pa cijeli svijet mu se smije...pac nije uopce direktno prozivao floyda nego je rekao da ako on hoce da ce se borit.

  • komentator0008 20.01.2019.

    Floyd je vjerojatno goat, ali kolko je novaca uzeo na ljudskoj gluposti to definitivno zasluzuje titulu GOAT

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 20.01.2019.

    To je sprdacina vise,sav taj sou se radi samo radi novca.Svi sve prozivaju.Nebih se cudio da ubrzo McGregor izazove Eden Hazarda pa da se porokaju da svaki stavi u dzep po 20Mil.Postalo je jadnije od onih WWF budalastina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare