To je to što me zanima!

Pad imperije: Belichick i Brady ispali iz playoffa u prvoj rundi

Momčad američkog Hrvata Billa Belichicka prvi je put nakon 2013. godine izgubila u playoffu na svojem terenu. Brady je susret završio s 209 jarda i niti jednim za touchdown. Pitanje koje zanima sve - hoće li ostati?
Vidi originalni članak

New England Patriotsi neće braniti titulu NFL prvaka!

Aktualni prvaci senzacionalno su izgubili od Tennessee Titansa 20-13 na svojem terenu i šokirali sportski svijet. Navikli su Patsi sve na potpunu dominaciju pa je noćašnji poraz otvorio mnoga pitanja.

Momčad američkog Hrvata Billa Belichicka prvi je put nakon 2013. godine izgubila u playoffu na svojem terenu. I tko je mogao očekivati ovakav rasplet događaja nakon što su Patsi bolje otvorili susret.

Domaća momčad povela je udarcem za tri poena, no Titansi su uzvratili touchdownom Firksera za prednost 7-3 nakon prve četvrtine. U drugoj dionici utakmice Edelman je touchdownom Patse doveo u prednost 10-7, a nedugo nakon toga su sjajnom obranom stvorili novu priliku koju nisu iskoristili.

U prva tri pokušaja nisu uspjeli postići touchdown, čime bi izgradili lijepu prednost od 10 poena, pa su se morali zadovoljiti 'samo' field golom (13-7). Upravo to je bio ključan trenutak susreta budući da su se nakon toga Titansi uspjeli vratiti i u potpunosti preokrenuti rezultat.

Glavnu ulogu imao je Derrick Henry, koji je u prvom poluvremenu istrčao 120 jarda i imao touchdown (14-13). Tijekom drugog poluvremena obje momčadi nisu mogle postići pogodak, a kada je Tom Brady pogriješio i time poslužio Titanse, bilo je jasno da će Patsi doživjeti poraz. Uslijedio je touchdown gosta i priči je bio kraj.

Brady je susret završio s 209 jarda i niti jednim za touchdown. I nakon svega postavlja se pitanje hoće li ostati u New Englandu i iduće sezone ili će otići kao slobodan igrač. Ima 42 godine i iako je rekao da će igrati do 45., nije precizirao gdje će karijeru završiti.

Navijači na tribini stadiona Gillette jasno su dali do znanja što misle o svemu, pjesmom i transparentima pozvali su Bradyja da ostane. I čini se da će upravo to biti konačna odluka. Brady u nekoj drugoj momčadi? Teško zamislivo...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • blokirani_lovac 05.01.2020.

    Jedno je sigurno. Nakon 2013 necemo citati jedne te iste novinske clanke o Belichicku iz godine u godinu....

  • zx10r 05.01.2020.

    Kansas city Chiefs ce osvojiti prvenstvo go Chiefs

  • 05.01.2020.

    Sporj kojeg puše samo budalasti Ameri.NBA pa dugo dugo ništa.Mada sada sa ovim forsiranjem trica nije ni ta košarka šta je bila nekad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare