To je to što me zanima!

Padavičar Rooney: Morao sam pasti, to je bila šansa za penal

Došao je do mene i rekao mi: "Oprosti, morao sam pasti. To mi je bila šansa za penal", rekao je golman trećeligaša protiv kojeg je Rooney sramotno odglumio...
Vidi originalni članak

Englezi i gluma. Navodno su alergični na simuliranje. Sjećate se Eduarda da Silve i njegovog pada protiv Celtica? Drugi dan naslovnica na Mirroru bila je "CheatED" Naravno, Englezi su proglasili hrvatskog Brazilca običnom varalicom. Na sljedećoj utakmici cijeli Emirates mu je zviždao. Arsenalovi navijači.

Wayne Rooney napravio je istu stvar protiv trećeligaša Prestona. U zadnjim minutama utakmice odglumio je penal. I sudac je nasjeo. I on nije varalica. On je Englez.

- Ma nije on glumio. Pokušavao je izbjeći golmana - rekao je engleski izbornik Roy Hodgson, koji je stao u obranu svog kapetana. 

Golman Prestona Thorsten Stuckmann otkrio je što mu je rekao Rooney.

- Došao je do mene i rekao mi: "Oprosti, morao sam pasti. To mi je bila šansa za penal". To nije bio penal. Da je situacija bila na drugoj strani i da je netko od naših igrača tako pao, siguran sam da to ne bi bio penal - rekao je golman Prestona.

Rooneya je podržao i bivši suigrač Phil Neville, koji je kazao kako je Wayne pao da bi izbjegao golmana. 

Video onih koji brane sramotnu glumu nikako im ne ide u prilog.

REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 45

  • 18.02.2015.

    Bitno da su Eduarda razapeli kad je odglumio faul. A svog Rooneya neće, naravno. Tipično engleski.

  • prajdali 18.02.2015.

    Na šta spade United ! Protiv trećeligaša se muče,glume penale......bruka.

  • SimonPolak_1 18.02.2015.

    Penal je jer je dobro odglumio, ali tako i treba kad ti golman tako neoprezno ukliže, pa kad već izbjegavaš da ti ne polomi noge, onda da ga barem naučiš pameti da to ne radi ubuduće. Mislim da bi trebali uvesti u pravila da se za ovakva uklizavanja dobija najmanje žuti karton, bilo kontakta sa igračem ili ne, i bez obzira tko prvi dođe do lopte. Ovdje nije bilo kontakta samo zato jer se Rooni bacio, a da nije glumio, bilo bi malo jačeg kontakta, a moguće i težih ozljeda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare