To je to što me zanima!

Pakao u Vancouveru: Navijači Canucksa zapalili pola grada

Prevrnuti i zapaljeni automobili te razbijeni izlozi samo su dio tužnih scena koje su se mogle vidjeti netom nakon što su hokejaši Vancouvera propustili osvojiti naslov
Vidi originalni članak

Hokejašima Vancouver Canucksa i njihovim više od 18.000 navijača u Rogers Areni ostaje gorak okus u ustima nakon što su propustili osvojiti prvi Stanley Cup u povijesti kluba usprkos činjenici da su u finalnoj seriji protiv Boston Bruinsa imali vodstvo u pobjedama 2-0 i 3-2. Navijači Canucksa svoje su nezadovoljstvo i tugu iskalili na ulicama Vancouvera. 

Čak 100.000 navijača okupilo se na ulicama za vrijeme utakmice gdje su na velikim ekranima pratili prijenos, no nakon poraza nisu mogli sakriti tugu i ljutnju za propuštenom prilikom svojih ljubimaca. Palili su i razbijali sve što im je došlo pod ruku, prekretali i palili automobile, a čak im se ni policija u prvom navratu nije usudila suprostaviti. Sve je snimila televizijska kamera.

- Ovo je užasno. Ovaj grad i provincija imaju puno razloga za ponos. Šteta što se ovo dogodilo - komentirao je ponajbolji hokejaš Canucksa Henrik Sedin.

Čak ni košarkaš Steve Nash i njegov šogor iz Canucksa Manny Malhotra svojim apelom putem Twittera nisu uspjeli smiriti navijače. Zasad nema podataka o broju ozlijeđenih i uhićenih.

'Imamo sjajan grad i puno stila. Naša je momčad velika i naše će vrijeme doći. Uskoro', napisali su na Twitteru Nash i Malhorta.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • grbavipero2 17.06.2011.

    vidi vidi fine i hladne kanađane. a kod nas zbog jedne svastike na poljudu židovski lobi digne pol europe na noge

  • pa šta je 17.06.2011.

    mislim da je to protest zbog hdz-ove politike i poljoprivrednih poticaja

  • nick the dick 17.06.2011.

    mislim da bi Kanada trebala biti pod monitoringom ovakvo divljaštvo je neprihvatljivo koji primitivci

Komentiraj...
Vidi sve komentare