To je to što me zanima!

Paklena odšteta: Jose bogatiji za 34 mil. € ako dobije otkaz

Portugalac zarađuje skoro 16 milijuna eura po sezoni, a najbolja opcija bila bi kad bi pričekali do kraja sezone. Jer ako United ne izbori Ligu prvaka, odšteta drastično pada
Vidi originalni članak

U Manchester Unitedu situacija je alarmantna. Jose Mourinho izgubio je tlo pod nogama i kontrolu nad momčadi. Serija loših rezultata dovela je upravu 'crvenih vragova' do ozbiljnog premišljanja treba li Portugalac ostati na njihovoj klupi ili ne.

No, ako se odluči na taj drastičan korak, to će ju stajati vrtoglavih 34 milijuna eura, javlja Mirror. Toliko ostaje u Mourinhovu ugovoru koji istječe 2020. godine.

Portugalac zarađuje skoro 16 milijuna eura po sezoni, a najbolja opcija bila bi kad bi pričekali do kraja sezone. Jer ako United ne izbori Ligu prvaka, odšteta drastično pada na 11 milijuna eura.

Unatoč teško izborenoj pobjedi protiv Newcastlea 3-2, Mourinho je tek nakratko kupio vrijeme. Njegova momčad gubila je 2-0 već nakon 10 minuta utakmice, ali se uspjela vratiti golom Sancheza u 90. minuti.

Mourinho je četvrti menadžer Uniteda u pet godina otkako je otišao sir Alex Ferguson. A uskoro bi se mogao pojaviti i peti.

United je kontaktirao Zinedinea Zidanea oko potencijalnog dolaska i čini se kako Francuz nema ništa dolaska na klupu engleskog velikana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 08.10.2018.

    Borise povuci malo.

  • Poundmaker 08.10.2018.

    Isplatiti mu novce i to će biti kao novo pojačanje za klub.

  • komentator__Luka 08.10.2018.

    jadan onaj ko ga dovede, em ništa ne napravi i uz sva milijunska pojačanja em košta ko da je neznam šta, kod njega vrijedi samo ime očito a inače nije ništa bolji od nekog ko bi radio za milijun eura godišnje

Komentiraj...
Vidi sve komentare