To je to što me zanima!

Palermo postaje velesila? Imat će milijune i dovode - Ranierija

Iskusni strateg trebao bi započeti renesansu kluba sa Sicilije kojem zona spasa bježi sedam bodova. Ukoliko odmah dovedu Ranierija, to djeluje i realno, budući da je on majstor za takve situacije
Vidi originalni članak

Nakon što je prije desetak dana predsjednik Palerma Maurizio Zamparini smijenio sam sebe, objavio je kako u klub stižu bogati vlasnici.

Talijanski klub trebao bi dobiti nove američke vlasnike u dogledno vrijeme, a oni bi trebali uložiti sredstva u razne projekte poput poboljšanja uvjeta za treninge te sređivanja stadiona Renzo Barbera.

Ukoliko Palermo nekim čudom ostane u ligi ove sezone, za iduću bi imali na raspolaganju oko 50 milijuna eura za transfere, a taj bi novac dali u ruke 'potjeranom' Leicesterovom čudotvorcu Claudiju Ranieriju.

Iskusni strateg trebao bi započeti renesansu kluba sa Sicilije kojem zona spasa bježi sedam bodova. Ukoliko odmah dovedu Ranierija, to djeluje i realno, budući da je on majstor za takve situacije.

To je uspio 2007. vodeći Parmu koju su već svi bili otpisali. Na pitanje novinara kako je uspio motivirati tim Parme koji je izgubio 13 puta u prva 22 kola, a zatim osvojiti 26 bodova u preostalih 16 i tako izboriti sredinu ljestvice, rekao je ovo:

- Morao sam ih potaknuti, zapaliti vatru. Ne možemo gore od ovog, ali ovi iznad nas nisu toliko bolji. Samo, oni se bore više od nas. Zatim sam rekao igračima: Tko ne bude davao sve od sebe da se spasimo… Ubit ću ga!'

Eto Palermu nade za ovo proljeće, a tu je i želja da klub postane talijanska velesila u sljedećih pet i više godina. Novca će biti, to je sigurno.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • elmatador10 10.03.2017.

    Svi se pokoravaju bogatunima, samo Njemci i dalje ne trebaju takve stvari, Juve i još par klubova. Nogomet kakav znamo odumire. Svaka čast ovima koji posluju bez tajkuna.

  • Space Burek 10.03.2017.

    Mogu napraviti nesto jedino ako krenu putem Seville jer niti jedan bolji igrac nece doci u Palermo. Morat ce pametno kupovati kao Sevilla ako misle napraviti nesto.

  • Marinko_kalabaster1 10.03.2017.

    Ne vjerujem da će Ranieri uspjeti nešto s Palermom. Teško je igrati u francuskoj ligi pored Psg-a i Monaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare