To je to što me zanima!

Pamić: Ako lažljivi prevarant Turković ode, ja ću se vratiti...

Bilo mi je prekrasno u Karlovcu. No nakon što je došao Turković, sve se promijenilo. Nisam navikao raditi u lažljivom i prevarantskom okruženju, rekao je Igor za kaportal
Vidi originalni članak

Sad već bivši trener Karlovca Igor Pamić u četvrtak je održao konferenciju za novinare na kojoj je iznio razloge ostavke. Pamić je u srijedu potpisao raskid ugovora nakon gotovo četiri godine koje je proveo u klubu. Odmah nakon toga ljutiti navijači upali su u prostorije kluba i žestoko izvrijeđali predsjednika Stjepana Turkovića. Upravo je njega Pamić označio glavnim razlogom njegova odlaska.

- Bilo mi je prekrasno u Karlovcu. No nakon što je došao Turković, sve se promijenilo. Nisam navikao raditi u lažljivom i prevarantskom okruženju. Ako on ode, odmah ću se vratiti - rekao je Igor na današnjoj novinskoj konferenciji.

Priznao je da više nije mogao trpjeti podmetanja, uvrede i optužbe.

- Priznajem, Turković me slomio. Mogao sam mu i ja klimati kao i svi ostali, ali nisam htio. Hvala svim navijačima i igračima. Ja osjećam da je ovo moj grad i moj klub i tako će biti uvijek - završio je Pamić.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zlatko42 24.03.2011.

    ljudi moji turković je direktor zelenila....do prije tri mjeseca je kopao grobove na karlovačkom groblju,i o nogometo nema pojma, ali je zato HDZ-ovac.......umjesto da nastavi kopati grobove on je uspio sahranit nk karlovac.......vukelić i hdz su ga postavili, valjda će ga i skinuti.....evo neki dan sam čuo da je vukelić rekao ...ma i meni ga je već pun k...c.........onda vukeliću ako je tako vrati nam sabljarića

  • ribaryfish01 24.03.2011.

    Igore nedaj se!!!! to je sramota kaj se događa u našem nogometu....predsjednicu smjenjuju trenere , a njima nitko nise nemoze.....Paminjo je napravio od Karlovca to sto je sad!!!!! Paminjo drzi se i sretno ti bio gdje god da jesi!!!!!!!!

  • bvgani20 24.03.2011.

    Igore,dođi u Hajduk da napraviš dar-mar,kod tebe onaj blentavi Sharbini i njemu slični sigurno ne bi izigravali zvijezdice,nego bi na lagano hlađenje,baš kao i Rac u Karlovcu,IGORE LEGENDO! Torcida Karlovac!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare