To je to što me zanima!

Pamić: Juranović je fizički zvijer, a Vlašić baš bezobrazan igrač...

Na jednu utakmicu smo opasni i možemo se potući sa svima. Španjolci? Volio bih njih, lošiji od nas su im stvarali probleme, rekao nam je hrvatski trener Igor Pamić nakon briljantne partije protiv Škota
Vidi originalni članak

Ljudi, ne treba upadati u euforiju. Realno, mi smo puno bolja reprezentacija i od Češke i od Škotske, a ni Englezi nisu ništa jači od nas, rekao nam je hrvatski strateg i bivši hrvatski reprezentativac Igor Pamić (51), nakon pobjede “vatrenih” nad Škotskom 3-1, vrijedne osmine finala Europskog prvenstva.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • suZAvac2 23.06.2021.

    Prije par dana drvlje i kamenje, sad hvalospjevi. I to je razlog zašto Pamić i slični nikad neće imati zapažene rezultate. Za Pamića i raznorazne tajnike iz NK Špićkovine je Dalić tri koplja iznad. Potvrdio u Aziji, na Bliskom istoku, na SPu, a sad i na EPu. I još drži prvo mjesto u skupini u kvalifikacijama za sljedeće SP. I to sa smjenom generacije, rekonstrukcijom pola momčadi, što mora imati posljedice i na igru, a probisvjetovi se čude zašto se momčad s novim igračima uvježbava 2 godine, i smjenili bi izbornika nakon 2 lošije utakmice.Naravno da to smeta nemalom broju wannabe izbornika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare